Tina
Hey, Pajsek!
/
/
/
Pečena cvetača s kvasnimi kosmiči

Pečena cvetača s kvasnimi kosmiči

pečena cvetača s kvasnimi kosmiči pajs brez obresti
Celoten čas: 30
minut
Število obokov: 2

Slastna in hrustljava cvetača za vse člane družine!

Pečena cvetača po tem receptu bo navdušila vse, ki jo boste poskusili. Fino hrustljava je idealna za vsakokrat, ko potrebujemo okusen, lahek in hranljiv obrok.

Začinili smo jo s kvasnimi kosmiči, ki dajo odličen okus po parmezanu in so primerni za vse vrste prehranjevanja. Gre za neaktivni kvas v obliki kosmičev, ki vsebuje polno hranljivih snovi in vsako jed oplemeniti s čudovitim okusom, ki spominja na parmezan. Primerni so tako za KETO kot veganski način prehranjevanja.

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
vegansko
PALEO
Low Carb
LCHF
KETO
Fit
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Sestavine:
Cvetača, narezana
1 glava
Cvetača, narezana
1 glava
Olivno olje
1
Olivno olje
1
Sol
1
ČŽ
Sol
1
ČŽ
Kvasni kosmiči
20-40
g
Kvasni kosmiči
20-40
g
Postopek priprave
Samo en korak:

Pečico segrejemo na 180°C. V veliki posodi z rokami zmešamo vse sestavine, dokler niso olje in začimbe lepo razporejeni po vsakem koščku cvetače.

Enakomerno razporedimo po pladnju, obloženem s papirjem za peko, in pečemo 20-25 minut oz. dokler ni cvetača lepe zlato-rjave barve.

Dober tek

Pajs izdelki
Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Košarica

Dodajte še

Želite brezplačno dostavo?

V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.