V veliki posodi za mešanje stepite kremni sir z električnim mešalnikom, dokler ne postane rahel in puhast. Za to je najbolje uporabiti mešalnik z nastavkom za stepanje, saj bo tako zmes postala bolj zračna. Ko dosežete želeno teksturo, zmanjšajte hitrost mešalnika na nizko. Nato postopoma dodajajte smetano in bezgov sirup. Pri tem pazite, da smetano dodajate počasi, saj se tako bolje vključi v kremni sir in zagotovi enakomerno zmes. Ko ste dodali vso smetano in bezgov sirup, vmešajte še ščepec soli, ki bo poudaril okuse in dodal ravnotežje sladkosti bezgovega sirupa. Nato povečajte hitrost mešalnika na visoko in mešajte še 1 do 2 minuti, oziroma dokler zmes ne postane spet rahla in puhasta. Ko je zmes pripravljena, jo lahko ohladite v hladilniku za kasnejšo uporabo ali pa jo takoj postrežete. Vaša kreacija bo zagotovo navdušila vse, ki jo bodo poskusili.