Samo en korak:
Vse sestavine, razen jagod, odmerimo v posodo in dobro premešamo, da dobimo enotno maso. Nato maso razpolovimo in eni polovici primešamo še zmiskane jagode.
Pekač izmenično napolnimo z obema masama in pečemo 40 minut na 150°C.
KETO zebra cheesecake - enostaven recept za cheesecake brez dodanega sladkorja, v katerem se izmenjujeta vanilijeva in jagodna plast!
Vse sestavine samo zmešaš skupaj, napolniš pekač in spečeš. Super, kajne? Namesto jagod lahko uporabiš tudi katerokoli drugo sadje, za pravo strukturo in okus pa je nujno, da uporabiš naš vlakninski vanilijev puding. Dobiš ga tukaj >>
Sporoči, kako ti bo KETO zebra cheesecake všeč - in ne pozabi nam poslati kakšne njegove slike!
Vse sestavine, razen jagod, odmerimo v posodo in dobro premešamo, da dobimo enotno maso. Nato maso razpolovimo in eni polovici primešamo še zmiskane jagode.
Pekač izmenično napolnimo z obema masama in pečemo 40 minut na 150°C.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.