Low Carb
Ta preprost recept za KETO solatni burger bo navdušil ljubitelje zdravih in okusnih obrokov, saj združuje sveže sestavine in enostavno pripravo.
Poglejte kako smo ga pripravili mi -klik-.
Priprava KETO solatnega burgerja je povsem preprosta in hitra. Začnemo z oblikovanjem sočne pleskavice iz mesa, ki jo nato popečemo na ponvi po lastnem okusu - ali raje manj, srednje ali skozi pečeno. Medtem operemo in osušimo list solate.
Nato se lotimo priprave čebulne zmesi. Nasekljano čebulo rahlo posolimo, dodamo žličko majoneze in dobro premešamo. Razgrnemo solatni list in ga razdelimo na štiri dele. Na levo spodnjo stran postavimo sočno pleskavico, na sredino čebulno mešanico, desno pa razporedimo sveže rezine paradižnika. Za piko na i dodamo še nekaj kislih kumaric.
Sestavine so zdaj razporejene, liste pa preložimo po vrstnem redu, da lahko list zvijemo v sočen in okusen burger. Ta preprost recept za KETO solatni burger bo navdušil ljubitelje zdravih in okusnih obrokov, saj združuje sveže sestavine in enostavno pripravo.
*V KETO solatni burger lahko tudi dodate žličko kvasnih kosmičev in s tem dodate dodaten vir vitaminov in božanski okus.
Nadeve si lahko poljubno dodajate.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.