za diabetike
Ta slastna kombinacija bo zagotovo zadovoljila vaše brbončice in pričarala pristno keto sladico, ki jo boste želeli deliti s prijatelji in družino. Uživajte v svojih domačih keto piškotih z lešnikovim polnilom!
Pri pripravi keto piškot -ov z lešnikovim polnilom je pomembno slediti natančnim korakom, da dosežete odličen okus in teksturo. Začnite z mešanjem vseh sestavin iz zavitka - KETO piškoti - v posodi, pri čemer jih najprej 1 minuto premešajte z lopatko, nato pa še 2 minuti gnetite z rokami. Poskrbite, da je masa prijetne sobne temperature, saj bo to pomagalo pri oblikovanju piškotov.
Naslednji korak je razvaljanje mase med dvema papirjema za peko. Ko je masa enakomerno razvaljana, oblikujte kroglice in jih položite na pekač, jih nekoliko sploščite in z ročajem od kuhalnice naredite vdolbinice. To bo ustvarilo prostor za lešnikov namaz.
Piškote pecite v ogreti pečici pri 160 stopinjah Celzija približno 12 minut. Ko so piškoti pečeni, jih previdno vzemite iz pečice in vdolbinice napolnite z lešnikovim namazom. Ta slastna kombinacija bo zagotovo zadovoljila vaše brbončice in pričarala pristno keto sladico, ki jo boste želeli deliti s prijatelji in družino. Uživajte v svojih domačih keto piškotih z lešnikovim polnilom !
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.