Tina
Hey, Pajsek!
Moja košarica
Seznam želja
/
/
/
KETO medenjaki v 20. minutah
KETO medenjaki v 20 minutah pajs brez obresti

KETO medenjaki v 20. minutah

Najboljši 100% KETO MEDENJAKI, pripravljeni v dvajsetih minutah!

KETO medenjaki: Skrivnost njihove enostavne priprave in slastnega okusa je naša naravna mešanica za pripravo KETO PIŠKOTOV, ki na 100 g vsebuje SAMO 6 g OH-jev!

Mešanica je POPOLNOMA NARAVNA in ne vsebuje niti ene sestavine, ki je ne poznaš. Obljubimo! Hkrati pa ti omogoča, da si na najenostavnejši možen način spečeš slastne in FIT praznične medenjake, ki si jih lahko privoščiš povsem brez slabe vesti.

Celoten čas: 20
minut
Čas priprave: 10
minut
Število obokov: 1

Poglej video recept

Play Video

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
vegansko
PALEO
Low Carb
LCHF
KETO
Fit
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Sestavine za medenjake:
Mešanica za KETO piškote
160
g
Mešanica za KETO piškote
160
g
Stopljeno maslo ali kokosova maščoba
80
g
Stopljeno maslo ali kokosova maščoba
80
g
Poljubno mleko (SOBNE TEMPERATURE)
170
g
Poljubno mleko (SOBNE TEMPERATURE)
170
g
Sestavine za glazuro:
Voda, poljubno mleko ali smetana
50
ml
Voda, poljubno mleko ali smetana
50
ml
Eritritol v prahu z magnezijem
80-100
g
Eritritol v prahu z magnezijem
80-100
g
Postopek priprave
Najprej:

Vse sestavine za medenjake zmešamo skupaj. Najprej 1 minuto mešamo z lopatko, nato pa maso še 2 minuti gnetemo z rokami, da se vse sestavine res lepo povežejo med seboj. Masa ne sme biti hladna ampak prijetne sobne temperature!

Iz mase nato oblikujemo kroglice poljubnih velikosti, ki jih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Vsako kroglico malo pritisnemo ob papir za peko, da dobimo želeno obliko medenjakov. Pečemo 160°C od 8 do 12 minut.

Nato pa še:

Pečene medenjake ohladimo, nato pa jih pomakamo v mešanico mleka (oz. smetane ali vode) in eritritola, ki smo jo predhodno pripravili: Eritritol in mleko zmešamo skupaj. Mešamo dokler ne dobimo malenkost gostejše konsistence in po potrebi povečamo količino eritritola.

Medenjake v "sladkorno" glazuro pomočimo najmanj dvakrat, nato pa jih odložimo na rešetko za hlajenje. Počakamo, da se glazura malo strdi, potem pa pajsamo brez obresti!

Dobro vedeti

Količina sestavin zadostuje za en pladenj medenjakov.

Bi pajsnil/a kakšnega? Ne pozabi na mešanico za KETO piškote!
Pajs izdelki
Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Dober tek

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in prečekiraj še naš TikTok profil.

Prijavi se na naše e-novice

Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov. Pridobi 10% popust za prvi nakup!

Ustvarjajte z nami
LCHF, KETO, PALEO recepti
lchf nougat vroča čokolada pajs brez obresti
10
minut
1
LCHF/KETO vroča nougat čokolada
low carb piškoti
30
minut
1
Low Carb piškoti s koščki temne čokolade
keto carski praženec
30
minut
4
KETO carski praženec