za diabetike
Ta keto limonina krema je lahko vrhunska sladica ali osnova za tortne kreme. Prijetna kislost in kremoznost vas bo zagotovo prepričala.
Za pripravo keto limonine kreme potrebujemo zelo malo sestavin, potrebujemo pa potrpljenje in čas. :)
Na vodno kopel pristavimo stekleno posodo, v katero dodamo eritritol in sok ter lupinico 1 limone. Dobro premešamo. Pri konstantnem mešanju dodamo 2 večji ali 3 manjša jajca in mešamo. Pazimo, da nam jajca ne zakrkne. Mešamo tako dolgo, da dobimo želeno konsistenco kreme, vmes lahko ogen tudi ogasnemo, če se nam zdi da je prevroče. Ne pozabimo mešanje je tukaj zelo pomembno.
Pri ustvarjanju te čudovite keto limonine kreme je ključnega pomena potrpljenje in skrbna izbira sestavin. Začnemo z vodno kopeljo, kjer v stekleni posodi združimo eritritol, sok ter lupinico ene limone. Temeljito premešamo, da se sestavine prepojijo, združijo in ustvarijo osnovo za našo kremo.
Nato v konstantnem mešanju postopoma dodajamo 2 večji ali 3 manjša jajca, pri tem pa pazimo, da se krema ne sprime ali zakrkne. Pomembno je, da ohranjamo enakomerno gibanje, da dosežemo želeno konsistenco. Po potrebi lahko tudi začasno ugasnemo ogenj, če se nam zdi, da je temperatura previsoka.
S skrbnim in pozornim mešanjem bomo ustvarili gladko, kremasto teksturo keto limonine kreme. Mešamo tako dolgo, da dobimo želeno konsistenco kreme. Zadovoljstvo ob končnem rezultatu bo nedvomno nagrada za vaš trud.
Zelo pomembno je, ko se pripravlja limonine stvari, da se NE uporablja stvari iz nerjavečega jekla ali kakšne druge kovine, saj se to okuša v končanem produktu. Mi smo uporabili stekleno posodo in silikonsko metlico.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.