Tina
Hey, Pajsek!
/
/
/
KETO Limonin puding

KETO Limonin puding

Keto Limonin puding
Obrok: Malica, Sladica
Celoten čas: 15
minut
Število obokov: 2

Keto limonin puding je pravi hit med poletnimi sladicami

KETO limonin puding, okusna poslastica, nas popelje skozi harmonično ravnotežje med sladkostjo in osvežujočo kislostjo. Skozi to kulinarično doživetje se bomo podali v odkrivanje, kako lahko z enostavnimi koraki ustvarimo sladico, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne prehranske okuse.

Načini prehranjevanja

za diabetike
Low Carb
LCHF
KETO
Fit
Brez glutena
Sestavine
Vlakninski puding vanilija
Vlakninski puding vanilija
Limona
Limona
Mleko / Rastlinski napitek
500
ml
Mleko / Rastlinski napitek
500
ml
Postopek priprave
Samo en korak:

Priprava KETO limoninega pudinga je hitra in preprosta. Osnovno sestavino, vlakninski puding z okusom vanilije, pripravimo tako, da sledimo navodilom na embalaži. Medtem ko se puding kuha in gosti, lahko ustvarimo osvežujočo limonino aromo.

Sveže iztisnjen limonin sok je ključna sestavina za dosego pristnega okusa limone. S pridihom kisline limonin sok uravnoteži sladkobo pudinga in mu doda živahnost. Dodate lahko tudi naribano lupinico limone, kar bo povečalo intenzivnost limonine arome. Pazite, da uporabite samo zunanji del lupinice, saj je notranji beli del grenak.

Ko se puding začne zgostiti, postopoma dodajajte limonin sok in lupinico ter nenehno mešajte, da se sestavine enakomerno porazdelijo. Ta korak je ključen za doseganje polnega okusa limone v vsakem grižljaju.

Ko je puding pripravljen, ga prelijte v posodice za serviranje. Da bi dosegli najboljšo teksturo in okus, pustite, da se puding ohladi in strdi v hladilniku. To omogoča, da se okusi še bolj povežejo in ustvarijo popolno harmonijo.

Končni izdelek je osvežujoč KETO limonin puding, ki združuje sladko in kislo v popolni ravnotežju. Je odlična sladica za tiste, ki sledijo keto dieti, saj vsebuje minimalno ogljikovih hidratov.

Dober tek

Pajs izdelki
Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in preglej še naš TikTok profil.

Ustvarjaj z nami

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Košarica

Dodajte še

Želite brezplačno dostavo?

V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.