Low Carb
Keto jajčni wrap, ki bo prav posebno doživetja, saj je neobičajna zelene barve. Jajca dopolnimo s svežo špinačo, mogoče je tudi to trik kako vaše malčke pripravit do poje več zelenjave.
Priprava keto jajčnega wrapa je preprosta kot štetje do tri. Začnemo s sestavinami: jajca, špinača, sir, šunka, sveža špinača in češnjevi paradižniki. Vse te sestavine lahko enostavno najdete v vaši lokalni trgovini, kar olajša pripravo tega okusnega obroka.
Nato zmešamo jajca in špinačo v blenderju. Špinača ne samo, da dodaja barvo, ampak tudi bogat okus in hranilno vrednost. Dodamo ščepec soli in popra po okusu ter zmešamo, da dobimo enakomerno zeleno maso.
Segrejemo ponev na srednje močnem ognju in vanjo vlijemo polovico mešanice. Počakamo, da se spodnja stran lepo zapeče, nato pa jo previdno obrnemo. Na polovico pečene mase dodamo rezine sira in ponev pokrijemo s pokrovko. To omogoča, da se sir lepo stopi.
Ko je sir lepo stopljen, preložimo palačinko na krožnik in jo obložimo s šunko, svežo špinačo in narezanimi češnjevimi paradižniki. Nato jo preložimo na pol, kot da bi jo zložili na polovico, in postrežemo.
Ta preprosti in okusni keto jajčni wrap je odličen za hitro kosilo ali lahko večerjo. Uživajte v vsakem grižljaju, medtem ko ostajate zvesti svojemu prehranskemu načrtu.
Za bolj poln obrok lahko dodatno tudi kvasne kosmiče.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.