za diabetike
KETO čokoladni medenjaki: Skrivnost njihove enostavne priprave in slastnega okusa je naša naravna mešanica za pripravo KETO PIŠKOTOV, ki na 100 g vsebuje SAMO 6 g OH-jev!
Mešanica je POPOLNOMA NARAVNA in ne vsebuje niti ene sestavine, ki je ne poznaš. Obljubimo! Hkrati pa ti omogoča, da si na najenostavnejši možen način spečeš slastne in FIT praznične medenjake, ki si jih lahko privoščiš povsem brez slabe vesti.
Vse sestavine za medenjake zmešamo skupaj. Najprej 1 minuto mešamo z lopatko, nato pa maso še 2 minuti gnetemo z rokami, da se vse sestavine res lepo povežejo med seboj. Masa ne sme biti hladna ampak prijetne sobne temperature!
Iz mase nato oblikujemo kroglice poljubnih velikosti, ki jih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Vsako kroglico malo pritisnemo ob papir za peko, da dobimo želeno obliko medenjakov. Pečemo 160°C od 8 do 12 minut.
Pečene medenjake ohladimo, nato pa jih pomakamo v temno čokolado brez obresti, ki smo jo pred tem stopili nad vodno kopeljo. Po želji jih lahko z njo tudi premažemo.
Medenjake s čokolado odlagamo na rešetko za hlajenje, da odvečna čokolada steče. Ko se čokolada strdi pa lahko končno začnemo pajsati brez obresti!
Količina sestavin zadostuje za en pladenj medenjakov.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.