za diabetike
Bučni krekerji so odlična ideja, kako uporabiti kvasne kosmiče!
Kombinacija kvasnega "parmezana" in bučne razmaščene moke nam da prvovrstno kombinacijo hrustajočih okusov, ki si jih - na srečo - brez slabe vesti lahko privoščimo kadarkoli v dnevu.
Bučni krekerji so odlični tako samostojno kot v kombinaciji s kakšnim namazom. Recept je nastal primeren za vse načine prehranjevanja.
Zmešamo bučno moko, kvasne kosmiče in sol. Dodamo še kokosovo olje in vodo ter počasi mešamo. Če želimo, lahko dodamo še žlico sezamovih ali sončničnih semen, nato pa maso pregnetemo.
Dobro pregneteno maso med dvema papirjema za peko razvaljamo na debelino cca. 2 mm in jo z nožem razrežemo na kvadratke ali kakšno drugo obliko. Kvadratke položimo na pekač obložen s papirjem za peko in pečemo 7 minut na 190°C.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.