Samo en korak:
Jajca, eritritol in sol mešamo, dokler se vsebina ne podvoji, nato po žličkah dodajamo maščobo in razmaščeno mandljevo moko.
Maso prelijemo na pekač in posujemo s sadjem.
Pečemo na 175°C dobre pol ure.
Šele spoznavaš razmaščene moke? Potem je recept za ta zelo enostaven LCHF biskvit popoln zate!
Predstavljamo najbolj enostaven recept za klasični LCHF biskvit, ki je primeren tudi za KETO in bo uspel vsakomur - tudi popolnim začetnikom.
Dodaš mu lahko sadje po tvoji izbiri, koščke temne čokolade brez sladkorja … ali pa ga spečeš brez vsega in samo potreseš z malo eritritola. V vsakem primeru bo odličen!
Glavna sestavina biskvita je naša bela MANDLJEVA razmaščena moka, ki na 100 g vsebuje le 4 g OH-jev. Uporabna je za sladke in slane recepta, nima okusa po marcipanu in je brez glutena. Narejena iz olupljenih mandljev in primerna za vse načine prehranjevanja.
Jajca, eritritol in sol mešamo, dokler se vsebina ne podvoji, nato po žličkah dodajamo maščobo in razmaščeno mandljevo moko.
Maso prelijemo na pekač in posujemo s sadjem.
Pečemo na 175°C dobre pol ure.
Uporabiš lahko navadno maslo ali kakšno drugo maščobo, če ne prenašaš laktoze. Biskvit bo v vsakem primeru uspel.
Deli recept s prijatelji!
Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?
BIO izdelke kontrolira: SI-EKO-004
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.
V košarico dodajte izdelek iz posebne ponudbe in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.