Hey, gost!
Velika izbira za vsako dieto

- Recepti -

Veganski beljakovinski čokoladni sladoled

Veganski beljakovinski čokoladni sladoled pajs brez obresti

Poletje je tu, kopalke imamo, manjka nam še ... Domač BELJAKOVINSKI sladoled!

Beljakovinski sladoled je BREZ MLEČNIN, BREZ dodanega SLADKORJA, veganski in seveda poln zdravih beljakovin. Ampak brez skrbi: Po okusu čisto nič ne zaostaja za tistimi, ki so polni sladkorjev in laktoze. Za pripravo našega sladoleda pa potrebuješ samo štiri sestavine! Super, a ne?

V receptu ne pozabi na: VEGANSKE BELJAKOVINE z okusom ČOKOLADE

Pajs brez obresti veganske beljakovine so pridobljene po naravnem postopku, izključno iz kaljenih zrn rjavega riža. Pri proizvodnji uporabimo vse dele zrna, kar nam da popolne rastlinske beljakovine, ki vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin. Brez glutena, laktoze, soje, dodanega sladkorja in živalskih sestavin! Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 71% .

Uporabiš jih lahko na enak način kakor ostale beljakovine v prahu - še posebej dobro pa se obnesejo v sladoledu!

Boš delal/a sladoled? Ne pozabi na glavno sestavino!

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
vegansko
Low Carb
Fit
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Čas priprave
15
minut
Sestavine:
Temna čokolada brez sladkorja
150
g
Temna čokolada brez sladkorja
150
g
Voda
500
ml
Voda
500
ml
Eritritol v prahu z magnezijem
75
g
Eritritol v prahu z magnezijem
75
g
Veganske beljakovine - čokolada
75
g
Veganske beljakovine - čokolada
75
g
Postopek priprave

Pomembno!

Nujno uporabimo eritritol v prahu z magnezijem, saj je edini, ki ne kristalizira v hladnih jedeh.

Dober tek!
Kupi sestavine

Deli s prijatelji!

Pajs priporoča
Recept meseca
Zanimivosti
Še vedno grizeš?

Začni pajsati!

Še vedno grizeš?
Začni pajsati!

Piškotki in zasebnost

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne trgovine soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.

Košarica