Pajs brez obresti - Specializirana spletna trgovina za LCHF, KETO in PALEO prehrano.
Tina
Hey, Pajsek!
/
/
/
Veganski beljakovinski čokoladni sladoled
Veganski beljakovinski čokoladni sladoled pajs brez obresti

Veganski beljakovinski čokoladni sladoled

Poletje je tu, kopalke imamo, manjka nam še ... Domač BELJAKOVINSKI sladoled!

Beljakovinski sladoled je BREZ MLEČNIN, BREZ dodanega SLADKORJA, veganski in seveda poln zdravih beljakovin. Ampak brez skrbi: Po okusu čisto nič ne zaostaja za tistimi, ki so polni sladkorjev in laktoze. Za pripravo našega sladoleda pa potrebuješ samo štiri sestavine! Super, a ne?

V receptu ne pozabi na: VEGANSKE BELJAKOVINE z okusom ČOKOLADE

Pajs brez obresti veganske beljakovine so pridobljene po naravnem postopku, izključno iz kaljenih zrn rjavega riža. Pri proizvodnji uporabimo vse dele zrna, kar nam da popolne rastlinske beljakovine, ki vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin. Brez glutena, laktoze, soje, dodanega sladkorja in živalskih sestavin! Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 71% .

Uporabiš jih lahko na enak način kakor ostale beljakovine v prahu - še posebej dobro pa se obnesejo v sladoledu!

Celoten čas: 15
minuta
Čas priprave: 15
minut
Število obokov: 2

Načini prehranjevanja

za diabetike
vegetarijansko
vegansko
Low Carb
Fit
Brez mlečnin
Brez glutena
Brez dodanega sladkorja
Sestavine:
Temna čokolada brez sladkorja
150
g
Temna čokolada brez sladkorja
150
g
Voda
500
ml
Voda
500
ml
Eritritol v prahu z magnezijem
75
g
Eritritol v prahu z magnezijem
75
g
Veganske beljakovine - čokolada
75
g
Veganske beljakovine - čokolada
75
g
Postopek priprave
Samo en korak:

Najprej zelo drobno nasekljamo čokolado. Nato eritritol v prahu zmešamo s 300 - 400 ml vode in segrevamo, dokler se sestavini ne povežeta v sirupu podobno zmes. Odstavimo z ognja in primešamo še čokolado.

Preostanek vode (100 - 200 ml) zmešamo z beljakovinami v prahu. Vodo počasi dodajamo beljakovinam in ves čas močno mešamo, da preprečimo nastanek grudic.

Obe zmesi v eni skledi zmešamo skupaj - po želji lahko dodamo tudi kakšne oreščke ali druge dodatke - in skledo čez noč postavimo v hladilnik. Zamrznemo ga pol ure pred serviranjem in nato postrežemo.

Pomembno!

Nujno uporabimo eritritol v prahu z magnezijem, saj je edini, ki ne kristalizira v hladnih jedeh.

Boš delal/a sladoled? Ne pozabi na glavno sestavino!
Pajs izdelki
Naši izdelki, ki smo jih uporabili v receptu

Dober tek

Deli recept s prijatelji!

Nam že slediš na Facebooku in Instagramu?

Klikni TUKAJ in spremljaj naše zanimive vsebine tudi na kanalu Youtube.

Klikni TUKAJ in prečekiraj še naš TikTok profil.

Prijavi se na naše e-novice

Ne zamudi posebnih ponudb, okusnih receptov in strokovnih nasvetov.

Ustvarjajte z nami
LCHF, KETO, PALEO recepti
Kuhano vino (5)
20
minuta
2
Kuhano vino brez sladkorja
Bučkini polpeti
LCHF bučni polpeti
KETO browniji brez mlečnin
70
minut
2
KETO browniji brez mlečnin

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje to spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij.

Do brezplačne poštnine vam manjka še: 59,99  V trgovino
Košarica

Dodaj še ...

Izdelek je dodan v košarico