SLANI SEZAMOVI MASLENI KREKERJI – LCHF, KETO, PALEO


Domači SEZAMOVI masleni slani krekerji, ki prijetno hrustljajo!

 

Naredili smo jih iz naše SEZAMOVE razmaščene mokice, ki ima čudovit sezamov okus in preseneti z vrhunskimi hranilnimi vrednostmi >>

Krekerji so odlična izbira za vse LCHF, PALEO in KETO navdušence, super so tudi za DIABETIKE, ne vsebujejo GLUTENA in niti ne dodanega sladkorja, prepričajo pa s svojo hrustljavo strukturo, finim okusom in enostavno pripravo.

Če želimo krekerje BREZ MLEČNIN, maslo preprosto zamenjamo s kakšno drugo maščobo! 🙂

Sestavine:

 

Klikni na spodnji VIDEO in si oglej postopek priprave:

Samo en korak:

Pečico segrejemo na 175°C.

Vse sestavine damo v skledo in zamesimo v testo. Maso oz. testo oblikujmo v kroglico, položimo med 2 lista papirja za peko in previdno razvaljamo.

Z rezalnikom iz razvaljanega testa narežemo diamante oz. krekerje in jih položimo na pekač, obložen s papirjem za peko.

Po želji krekerje pred peko potresemo s sezamom in pečemo 15 minut pri na 175°C.

Krekerje pustimo, da se dobro ohladijo in jih nato postrežemo. Dober tek!