Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

Prednosti uživanja HIMALAJSKE SOLI

Prednosti uživanja HIMALAJSKE SOLI
april 3, 2019 Pajs
In LCHF/KETO, PREHRANA

Pink himalajska sol ni običajna vrsta soli. Prava himalajska sol namreč v svoji kristalni obliki vsebuje kar 84 človeškemu telesu nujnih elementov. Ob tem, da ne vsebuje nobenih primesi in jo (v najboljših oblikah, kot je TA) odlikuje več kot 99% čistost, je prav njena naravna elementarna struktura glavni krivec, da zamenjava kuhinjske soli za himalajsko v vsakdanji uporabi prinaša mnoge pozitivne spremembe na počutju, videzu in zdravju.

Pink himalajska sol bo v tvoje življenje prinesla:

  • VEČ ENERGIJE
  • BOLJŠO ABSORPCIJO HRANILNIH SNOVI IZ HRANE
  • VEČJO KVALITETO SPANCA
  • MOČNEJŠI LIBIDO
  • MOČNEJŠI IMUNSKI SISTEM

Hkrati z vsem naštetim, vsakodnevno uživanje kakovostne himalajske soli pomaga pri stabiliziranju sladkorja v krvi, manjša nihanja v razpoloženju, skrbi za zdravo ožilje ter za zdravje dihal in sinusov. Himalajska sol bo pozitivno vplivala tudi na kosti in preprečila pojav mišičnih krčev.

Na naraven način pomaga pri mnogih zdravstvenih stanjih

Himalajska sol izboljša počutje in se na popolnoma naraven način spopade z mnogimi zdravstvenimi tegobami. Pomaga pri astmi in drugih alergijah, saj pospešuje izločanje v pljučih in nosu nastalih sluzi. Uporabimo jo lahko tudi kot naravni histaminik – dva do trikrat na dan spijemo kozarec prečiščene vode s ščepcem himalajske soli.

Odlično se izkazuje tudi v kozmetični uporabi. Fino mleto himalajsko sol lahko uporabimo za nežne pillinge obraza in telesa, ali pa jo v kominaciji z izbranim eteričnim oljem uporabimo v kopeli. Zelo uporabna je tudi pri nečisti in problematični koži, saj čisti pore. Himalajska sol uničuje škodljive bakterije in viruse ter pomaga celicam izločiti škodljive toksine. 

Kdor ima težave s slabim zadahom in/ali bolečimi dlesnimi si lahko učinkovito pomaga z grgranjm raztopine himalajske soli in vode. 

Himalajsko sol z več kot 99% čistostjo lahko dobiš TUKAJ.