KETO LEŠNIKOVE LINŠKE OČI


Slastni, zdravi, hitro pripravljeni, KETO in BREZ MLEČNIN!

Skrivnost njihove enostavne priprave in slastnega okusa je naša naravna mešanica za pripravo KETO PIŠKOTOV, ki na 100 g vsebuje SAMO 6 g OH-jev!

Mešanica je POPOLNOMA NARAVNA in ne vsebuje niti ene sestavine, ki je ne poznaš. Obljubimo!

Hkrati pa ti omogoča, da si na najenostavnejši možen način spečeš slastne praznične piškote, ki so KETO in VEGANSKI, BREZ GLUTENA in BREZ dodanega SLADKORJA.

 

Priporočamo, da si letos za praznike privoščiš linške oči:

  • BREZ GLUTENA
  • BREZ MLEČNIN
  • BREZ dodanega SLADKORJA
  • BREZ JAJC

Ki so primerne za DIABETIKE, VEGANE in vse, ki sledite LCHF ali KETO načinu prehranjevanja.

Iz naših sestavin jih je spekla Tinkara iz @tale_0f_yum – napolnila jih je z našo Pajsotello, lahko pa uporabiš tudi JAGODNO ali MARELIČNO marmelado – obe sta brez dodanega sladkorja, če želiš res poseben okus pa priporočamo tudi naš 100% pistacijin namaz.

Sestavine:

  • 80 g mešanice za KETO PIŠKOTE

  • 40 g stopljenega masla ali kokosove maščobe

  • 85 g poljubnega mleka (SOBNE TEMPERATURE)

  • PAJSOTELLA (za premaz)

*Recept je iz polovice mešanice za piškote. Če želimo porabiti celo pakiranje, količine podvojimo.

Samo en korak:

V posodi zmešamo vse sestavine. Najprej jih 1 minuto mešamo z lopatko, nato pa jih še 2 minuti gnetemo z rokami, da se vse sestavine lepo povežejo. Masa ne sme biti hladna ampak prijetne sobne temperature.

Maso razvaljamo med dvema papirjema za peko in iz nje oblikujemo kroglice, ki jih na pekaču nekoliko sploščimo, s pomočjo ročaja kuhalnice pa v vsako naredimo vdolbinico.

Pečemo 12 minut v pečici ogreti na 160°C, vzamemo iz pečice in vdolbinice napolnimo s Pajsotello.