PIZZA ŽEPKI S TUNO - LCHF, KETO


Slastni KETO pizza žepki, primerni za vse vrste prehranjevanja!

Seveda ob predpostavki, da nadev prilagodiš lastnim prehranskim omejitvam, v kolikor jih imaš – testo žepkov je namreč BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE in BREZ JAJC – edini alergen, ki ga vsebuje, je sezam. 😉

Za pripravo testa je Tinkara iz tale_0f_yum uporabila našo edinstveno naravno mešanico za pripravo KETO/LCHF testa za pizzo, ki jo ob sestavinah in hranilnih vrednostih odlikuje tudi dejstvo, da za pripravo testa ob mešanici potrebuješ samo še vodo, pripravljeno testo pa je fino elastično in ga lahko oblikuješ v tisoče različnih oblik – pred žepki smo to že pokazali na primeru KETO pizza polžkov – recept te čaka tukaj.

Te zanima več o naši mešanici za pripravo KETO testa za pizzo? KLIKNI TUKAJ!

Sestavine za testo:

*Količine sestavin zadostujejo za 6-7 kosov.

Sestavine za nadev:

  • Pelati

  • Riban sir

  • Tuna

  • BAZILIKA

  • Ostalo po želji

Samo en korak:

Mešanico zmešamo skupaj z vodo (z lopatko ali rokami) in zamesimo testo, ki ga nato med dvema papirjema za peko razvaljamo. Testo razrežemo na kvadrate in ga poljubno obložimo. Obložene koščke testa prepognemo in zvijemo v žepke ter pečemo 10-15 minut v pečici, ogreti na 180°C.

Dober tek!

Kupi sestavine