ODGOVARJAMO na najpogostejša vprašanja glede LCHF PEKE

pajs brez obresti blog

LCHF/KETO peka zaradi svojih posebnosti, ki so posledica specifičnega obnašanja LCHF/KETO sestavin, vsaj na začetku marsikomu povzroča nemalo sivih las. Da bolj in manj izkušenim malo olajšamo zagate, s katerimi se pri ustvarjanju receptov srečujete, smo se odločili, da vam kratko in jasno odgovorimo na nekaj najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljate. 1. Zakaj iz […]

LCHF NI samo mandljeva moka!

mandljeva moka blog

Vsi jo obožujemo, je največkrat uporabljena moka v LCHF/KETO receptih, uporabljamo jo lahko za slano in sladko, njen nežen okus po mandljih pa prevzame vse, ki jo poskusijo, a vendar: LCHF NI samo mandljeva razmaščena moka! Kljub vsem pozitivnim lastnostim mandljeve moke in relativno nevtralnega okusa, se nam le-ta lahko (kot vsa ostala živila na […]