VLAKNINSKI pizza mix ali KETO PIZZA? Kateri izdelek naj izberem? Odkar smo na spletne poličke dodali našo mešanico za KETO PIZZO nas pogosto sprašujete,...
ODGOVARJAMO na najpogostejša vprašanja glede LCHF PEKE
LCHF/KETO peka zaradi svojih posebnosti, ki so posledica specifičnega obnašanja LCHF/KETO sestavin, vsaj na začetku marsikomu povzroča nemalo sivih las. Da bolj in manj...
Vsi jo obožujemo, je največkrat uporabljena moka v LCHF/KETO receptih, uporabljamo jo lahko za slano in sladko, njen nežen okus po mandljih pa prevzame...
RAZLIKA med mletimi oreščki in razmaščenimi mokami
Mleti oreščki in semena ali … njihova razmaščena moka? Takole je na stvari: Velikokrat slišimo, da so razmaščene moke iz semen in oreščkov popolnoma...
Okusne in zdrave: Naše mešanice za peko! Obstajajo “praški” (naravne vlaknine v prahu), ki ne škodujejo, temveč celo koristijo našemu zdravju. Ne verjamete? Na...
Kakšne so resnične hranilne vrednosti Pajs brez obresti mešanic za peko? Predstavljamo vam primerjalno tabelo kaloričnih vrednosti: Bi rad/a izvedel/a več o naših mešanicah...
Kalorična vrednost vlaknin je NIČ! Čeprav zakonodaja EU zahteva, da se tudi deležu vlaknin, ki so prisotne v nekem izdelku, pripisuje zakonsko določena kalorična...