KETO BABY PIŠKOTI BREZ MLEČNIN


Končno si lahko pripraviš čisto pravi LCHF/KETO tiramisu z baby piškoti BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ SLADKORJA in POPOLNOMA BREZ OH-jev.

 

Odlična izbira so seveda tudi kot zdrav samostojni prigrizek za majhne in malo večje otroke 😀 Brez skrbi si jih lahko privoščite tudi diabetiki in vsi, ki se borite s celiakijo ali kakšno drugo intoleranco na hrano.

Skrivnost njihove priprave je naša 100% naravna vlakninska mešanica za brezhidratno peko, ki omogoča enostavno pripravo brezhidratnih peciv, tortic pa tudi grisini palčk in drugih slanih peciv.

Najprej:

Beljake v prahu zmešamo z vodo in jih skupaj s ščepcem soli stepemo v trdi sneg. Dodamo mešanico za peko brez ogljikovih hidratov, eritritol v prahu in vanilijo ter maso z lopatko premešamo z velikimi krožnimi gibi, da pride v maso čim več zraka.

Nato:

Maso previdno vstavimo v dresurno večko z večjo odprtino, da bomo iz nje lahko stisnili večje baby piškote. Naredimo približno 8 cm dolge in 1 cm široke baby piškote. Iz mase lahko stisnemo 25- 27 piškotov.

In na koncu:

Piškote pečemo na 180°C 25 minut. Čas pečenja se lahko razlikuje od pečice do pečice. Dober tek!

Kupi sestavine