OREHOVI MUFFINI BREZ MLEČNIN - LCHF, KETO


Mehki, sočni in čisto brez obresti!

Živa je iz naše OREHOVE razmaščene moke spekla slastne muffine, ki so tako hranljivi in tako brez obresti, da si jih brez slabe vesti privoščiš že za zajtrk in ne šele po kosilu. 😉

 

Zaradi orehove razmaščene moke vsebujejo ti muffini precej manj OH-jev in imajo višji delež beljakovin kot tisti, narejeni po klasičnih receptih. Privošči si jo 10% CENEJE >>

Muffine lahko po želji namesto s Pajsotello napolnimo tudi s Premium pistacijo ali jagodno oz. marelično marmelado brez dodanega sladkorja.

Recept je:

  • LCHF, KETO, PALEO

  • BREZ GLUTENA, BREZ MLEČNIN, BREZ dodanega SLADKORJA

  • Primeren za DIABETIKE

Sestavine za 8 muffinov:

Samo en korak:

Jajca skupaj z eritritolom v eni posodi penasto vmešamo in jim dodamo zmes iz stopljene kokosove maščobe in vanilije, ki smo ju pred tem zmešali.

V drugi posodi skupaj zmešamo orehovo moko, kakav v prahu, sodo bikarbono in pecilni prašek. Suhe sestavine dodamo mokrim, dolijemo še 3 mandljevo mleko in dobro premešamo, da dobimo homogeno zmes.

Modelčke za muffine napolnimo do 1/3, na maso dodamo žličko Pajsotelle in čež njo dodamo še toliko mase za muffine, da zasedejo 2/3 modelčka. Po želji jih okrasimo še z mletimi ali razpolovljenimi orehovimi jedrci. Pečemo dobrih 15 minut na 180°C. Dober tek!

Kupi sestavine