OREHOV KRUH BREZ MLEČNIN - LCHF, KETO & PALEO

OREHOV KRUH BREZ MLEČNIN – LCHF, KETO & PALEO
junij 20, 2019 Pajs

Orehov LCHF kruh BREZ MLEČNIN, ki na 100 g vsebuje SAMO 3 g OH-jev!

To je hlebček, ki te bo navdušil z ravno prav oreščkastim okusom, prijetno nahranil tvoje telo in te preskrbel z vitamini, minerali in beljakovinami.

Kruh je BREZ GLUTENA in primeren za uporabo v jedilnikih:

– KETO in LCHF prehrane

–  PALEO in VEGETARIJANSKEGA prehranjevanja

– Diete za SLADKORNE BOLNIKE/DIABETIKE

– Prehrane BREZ LAKTOZE

Kruh na 100 g vsebuje:

– 3 g OGLJIKOVIH HIDRATOV

– 5 g MAŠČOB

– 15 g BELJAKOVIN

Mi smo sicer delali brez, ampak po želji lahko v maso vmešamo tudi sesekljana jedrca orehov.

SESTAVINE:

– 250 ml vrele vode
– 2 beljaka
– 2 žlički vinskega kamna
– 1 ščepec HIMALAJSKE SOLI

KUPI SESTAVINE

1

V prvi posodi skupaj zmešamo suhe sestavine. Mešanici dodamo vrelo vodo in dobro premešamo.

V drugi posodi stepemo beljake v sneg in jih previdno primešamo k masi v prvi posodi.

Pustimo stati za 5 do 10 minut, da se sestavine dobro povežejo med seboj, nato oblikujemo hlebček.

Pečico segrejemo na na 175 ° C in hlebček pečemo v pekaču, obloženem s peki papirjem, približno 40 minut.

POMEMBNO: Kruh se mora dobro ohladiti! Najbolje kar čez celo noč.