NOUGAT POTIČKA v petih minutah - LCHF, KETO, PALEO

NOUGAT POTIČKA v petih minutah – LCHF, KETO, PALEO
april 15, 2019 Pajs

Zdrava potička z NOUGAT nadevom, pripravljena v pičlih PETIH MINUTAH!

Idealna za vse, ki imate radi DOMAČE in zdrave dobrote, hkrati pa v kuhinji ne želite preživeti neskončno količino časa. 

Recept je tako ENOSTAVEN, da lahko pri njem sodelujejo tudi otroci! 🙂

Pajs brez obresti NOUGAT potička je:

– BREZ sladkorja.

– BREZ glutena.

– BREZ mlečnin.

– BREZ OH-jev v testu.

– LCHF, KETO in PALEO.

– Primerna tudi za vegetarijance in diabetike.

MUFFIN MIX 2+1 GRATIS >>
Da bo peka potičke še lažja, smo zate pripravili posebno 2+1 GRATIS ponudbo našega čokoladnega muffin mix-a, ki jo lahko izkoristiš vse do konca aprila. 🙂 CELOTNO 2+1 GRATIS ponudbo najdeš TUKAJ >> 

SESTAVINE za testo:

– 320 ml vode/rastlinskega ali navadnega mleka
– 30 ml kokosovega olja

SESTAVINE za nadev:

– 70 g mletih lešnikov
– 1 čž CIMETA v prahu
– 50 ml mandljevega mleka (lahko nadomestimo z drugim mlekom)
– Rum ali viski (po želji/okusu)

KUPI SESTAVINE

1

 Testo:

Po navodilih na embalaži, iz čokoladnega MUFFIN MIX-a pripravimo maso (vse sestavine dobro zmešamo skupaj :D).

Pripravljeno maso nato, s pomočjo dveh peki papirjev, dobro razvaljamo, najbolje kar z roko. Če se nam masa preveč lepi na peki papir, si rahlo omočimo roke in nadaljujemo z raztegovanjem testa.

2

Nadev:

Vse sestavine dobro zmešamo, da dobimo enotno strukturo.

3

Iz testa in nadeva v potičko:

Razvaljano maso za testo enakomerno obložimo z nadevom, zvijemo, in na 180°C pečemo 20 minut.

*Če testa z nadevom ne moremo lepo zviti, damo maso za testo za 10 minut v pečico, vzamemo ven, premažemo z nadevom, zvijemo, in nato vse skupaj pečemo še 10 minut. 🙂

DOBER TEK!