NIZKOHIDRATNI KANELONI BREZ GLUTENA


Slastni, nizkohidratni in brez obresti!

Nizkohidratni kaneloni, ki jih je naredila naša Sindi, vsebujejo samo zdrave sestavine in so hkrati zeeeeeloooo okusni, tako da bodo zagotovo navdušili tudi vse tiste, ki so navadno proti zdravi hrani. 😉

 

Naši kaneloni so:

– BREZ glutena.

– NIZKOHIDRATNI

– FIT

– Primerni tudi za vegetarijance in diabetike

Sestavine za testo:

*Količine sestavin zadostujejo za 10 kanelonov.

Sestavine za nadev:

  • 200 g pršuta

  • 200 g sira po izbiri

Dodatno:

*V teh sestavinah na koncu povaljamo kanelone.

Samo en korak:

Vse sestavine za testo na nižjih vrtljajih dobro zmešamo skupaj in na kokosovi maščobi spečemo 10 palačink, ki bodo postale kaneloni.

Na sredino vsake palačinke damo rezino pršuta in sira. Palačinke zavijemo v roladice in zapremo z zobotrebcem, nato pa jih povaljamo najprej v zeleni bananini moki, potem v jajcih in na koncu đe v brezglutenskih drobtinah.

Roladice nadevamo v poljuben pekač, ki ga malenkost naoljimo. Pečemo v predhodno segreti pečici na 200°C, 45 minut. Vmes jih obrnemo in še tople postrežemo. Dober tek!

Kupi sestavine