LCHF LEŠNIKOVI KEKSI ob kavici

LCHF/KETO MEDENJAKI
november 25, 2019 Pajs

Medenjaki z izjemno majhno vsebnostjo OH-jev, ki si jih lahko brez slabe vesti privoščiš tudi, če si na KETO!

Skrivnost njihovega domačega okusa je naša OREHOVA razmaščena moka >>

Naši medenjaki bodo s pristnim okusom in nezahtevno pripravo očarali prav vsakogar.

So idealna praznično obarvana sladica, ki bo pričarala čudovito domače vzdušje, v katerem lahko uživaš brez kančka slabe vesti.

Naši medenjaki so:

– LCHF, KETO, PALEO

– BREZ GLUTENA

– BREZ MLEČNIN

– BREZ dodanega SLADKORJA

– Primerni tudi za DIABETIKE

SESTAVINE za medenjake:

SESTAVINE za čokoladni preliv:

KUPI SESTAVINE

1

Med seboj zmešamo suhe sestavine. V drugi posodi stopimo kakavovo maslo z eritritolom, dodamo jajce ter dobro premešamo.

Maso z jajcem postopoma vlivamo k prvi masi in mešamo z mešalnikom.

Dodamo žlico mleka in z rokami oblikujemo medenjake. Medenjake položimo na peki papir in jih pečemo 10-15 minut na 140-150°C.

2

Za čokoladni preliv:

Stopimo kakavovo maslo in mu počasi dodamo kakav. Dobro premešamo in s prelivom premažemo pečene medenjake.