Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

KONOPLJINO-LEŠNIKOVI BELJAKOVINSKI PIŠKOTI - LCHF, KETO

KONOPLJINO-LEŠNIKOVI BELJAKOVINSKI PIŠKOTI – LCHF, KETO
januar 16, 2020 Pajs

Visokohranljivi piškotki odličnega okusa, ki jih bo zmanjkalo v minuti!

 

Naši konopljino-lešnikovi piškoti so:

– Popolnoma prilagojeni LCHF/KETO potrebam

– BREZ SLADKORJA in BREZ GLUTENA

Skrivnost je v naši KONOPLJINI razmaščeni moki, ki na 100 g vsebuje SAMO 3,7 g OH-jev in kar 39,7 g BELJAKOVIN – zato je konopljina moka popolnoma ekvivalentna konopljinim PROTEINOM – le da je res 100% naravna in veliko ugodnejša. 😉

Bi jo poskusil/a?

Naročiš si jo lahko TUKAJ >>

SESTAVINE:

– 200 g masla
– 1 jajce
– 2 rumenjaka
– 200 g KONOPLJINIH PROTEINOV – RAZMAŠČENE MOKE
– 100 g LEŠNIKOVE RAZMAŠČENE MOKE
–  30-50 g ERITRITOLA v prahu z MAGNEZIJEM
– 25 g MCT olja
– Noževa konica BURBONSKE VANILIJE v prahu 
– Ščepec CIMETA v prahu
– Ščepec HIMALAJSKE SOLI

 

KUPI SESTAVINE

1

V posodi penasto vmešamo stopljeno maslo s soljo, cimetom, vanilijo in eritritolom.  Nato mešanici vmešamo še olje, jajce in rumenjaka, čisto na koncu pa še konopljino in lešnikovo moko.

Mešamo, dokler ne dobimo kompaktne enotne mase.

2

Pečico segrejemo na 180°C in pekač obložimo s papirjem za peko. Iz mase oblikujemo cca. 2 cm kroglice, ki jih sproti polagamo na peki papir.

Na 180°C pečemo 10 minut, nato piškotke vzamemo ven in pustimo, da se ohladijo. Dober tek!

NAMIG:

Po želji lahko v vsak piškotek pred peko naredimo za kavno žličko veliko vdolbinico, ki jo po koncu peke napolnimo s PAJSOTELLO, PREMIUM PISTACIJO – 100% pistacijinim namazom ali JAGODNO MARMELADO brez obresti ter potresemo z ERITRITOLOM v prahu z MAGNEZIJEM.

Si poskusil/a ta recept?

Veseli bomo tvojega mnenja in slikice tvojega obroka!

Oboje nam lahko pošlješ na info@pajsbrezobresti.si ali pa preko našega Facebook ali Instagram profila 🙂