Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

Konjak moka: ČUDEŽ ZA HUJŠANJE IN PREBAVO

Konjak moka: ČUDEŽ ZA HUJŠANJE IN PREBAVO
december 24, 2019 Pajs

Kaj je KONJAK?

Konjak je vrsta trajnice, ki spada v družino Araceae. Njegove dele zaradi različnih pozitivnih učinkov na telo v Aziji uporabljajo že več kot dva tisoč let. Na Kitajskem ga imenujejo Moyu ali Juruo, na Japonskem pa ga poznajo kot Konnyaku. Raste v gorskih in hribovitih območjih nad 800 metri nadmorske višine z letno temperaturo okrog 16℃.

Konjak slovi po širokih možnostih uporabe, najpomembnejši pa je zagotovo v prehrani – konjak je namreč prava nutricionistična posebnost: Je živilo z ekstremno nizko vsebnostjo kalorij, hkrati pa vsebuje ogromno količino prehranskih vlaknin. In ravno te so zaslužne za njegove nenadomestljive učinke pri HUJŠANJU, ZDRAVLJENJU IN PREPREČEVANJU ZAPRTJA, IZBOLJŠANJU PRESNOVE SLADKORJEV, REGULACIJI PRESNOVE LIPIDOV … in drugih.

Kaj pa je KONJAK MOKA?

Konjak moka se pridobiva iz korenin rastline konjak in  je skoncentrirana oblika konjakovih vlaknin – glavne zdravilne sestavine v konjaku. Njena uporaba se je iz Azije razširila po vsem svetu, glavni razlog za to pa je predvsem njena učinkovita pomoč pri hujšanju.

Doziranje: 

Da dosežemo pozitivne učinke se priporoča jemanje 3-5 g naravne konjak moke na dan. Količino si razporedimo čez cel dan tako, da pred vsakim obrokom v 250 ml vode vmešamo 1-2 g moke in spijemo. Na ta način omogočimo vlakninam, da opravijo svojo nalogo, kot je treba: Absorbirajo vodo in nabreknejo ter napolnijo želodec.

POMEMBNO: Konjak moke NIKOLI NE UŽIVAMO ne da bi jo pred tem vmešali v tekočino! Nikoli na žlico in v usta – vedno jo nujno najprej vmešamo v smoothie, vodo, mleko … in šele nato spijemo, saj se drugače lahko zadavimo.

Pozitivni učinki:

Uživanje konjak moke pozitivno vpliva na zniževanje holesterola in krvnega tlaka, pomaga pa tudi pri uravnavanju ravni krvnega sladkorja. Zaradi njene ogromne sposobnosti absorpcije vode pa je tudi hvaležna in naravna pomoč pri hujšanju, ki dejansko deluje! Pozitivne učinke pa izkazuje tudi pri preprečevanju nastanka črevesnega raka, sindroma razdražljivega črevesja in drugih črevesnih težav.

Kako lahko zagotovim zadosten vnos konjak moke?

Na voljo imaš več različnih opcij – preveri našo široko ponudbo izdelkov, katerih glavna sestavina je konjak moka:

Nalagam...