KETO PIZZA S ŠPINAČNIM PESTOM


Lahka, sitostna, hitro pripravljena in predvsem okusna pizza, po kateri ne boš brez energije!

Eva je našo mešanico za KETO PIZZO uporabila za pripravo inovativne domače pizze, ki je polna zdravega zelenja. Ta hitro pripravljena poslastica je odlična za vse vrste prehranjevanja, njena priprava pa ti bo skupaj s peko vzela samo okoli pol ure časa.

 

V čem je skrivnost recepta? Klikni TUKAJ, da izveš >>

Recept je:

  • KETO, LCHF, FIT, VEGANSKI in PALEO

  • BREZ dodanega SLADKORJA

  • BREZ GLUTENA in LAKTOZE

  • Primeren za DIABETIKE

Sestavine za testo:

Sestavine za pesto:

Dodatki:

Samo en korak:

Vse sestavine za pesto v mešalniku zmeljemo do gladkega. Če se nam zdi pesto pregost, dodamo še malo vode, drugače dodajanje vode ni potrebno.

Testo pripravimo testo po navodilih na embalaži – vodo in mešanico zmešamo ter zamesimo v testo, razvaljamo in pečemo na 180°C 10-15 minut.

Nato testo premažemo s pestom in po njem posujemo mešanico začimb za pizzo. Po vrhu razporedimo približno polovico oprane rukole in posujemo pinjole. Pizzo pečemo na 220°C še 5 minut. Preden narežemo, po pizzi razporedimo še preostalo rukolo.

Dober tek!

Kupi sestavine