KETO PIZZA POLŽKI


Iz naše mešanice za KETO PIZZO ne nastane samo običajna pizza …

Mi smo iz nje naredili popolne KETO pizza ruladice – polžke, ki so BREZ ALERGENOV – razen tistih, ki se skrivajo v nadevu in si jih tako ali tako lahko prilagodiš svojim potrebam, željam in okusu.

 

Naši pizza polžki so:

  • KETO, LCHF, FIT, BREZ GLUTENA

  • Če prilagodimo nadev pa so lahko tudi VEGANSKI, PALEO in BREZ LAKTOZE

 

Te zanima več o magični sestavini recepta?
Naša mešanica za KETO PIZZO ti omogoča, da si iz popolnoma naravnih in zdravih sestavin v skoraj nič časa spečeš pravo zdravo pizzo – ali, kot vidimo, pizza polžke in uživaš v pizzi brez občutka, da kršiš pravila svojega izbranega načina prehranjevanja. Vse ostale podrobnosti o njej pa izveš TUKAJ >>

Sestavine za testo:

Sestavine za nadev:

  • Ketchup brez dodanega sladkorja ali domača paradižnikova mezga

  • Riban sir

  • Salama

  • Drugi dodatki po izbiri

Samo en korak:

Pečico segrejemo na 180°C. Vodo in mešanico zmešamo ter zamesimo v testo, ki ga med dvema papirjema za peko razvaljamo na želeno debelino.

Odstranimo zgornji papir za peko in testo za 10 minut postavimo v pečico, nato pa ga premažemo s ketchup-om oz. paradižnikovo mezgo in obložimo s sirom, salamo in drugimi dodatki po izbiri. S pomočjo spodnjega papirja za peko testo nato previdno zvijemo v rulado. Robove zapremo.

Rulado po dolžini razrežemo na polžke debeline 2-3 cm, ki jih sproti polagamo na pekač, obložen z novim papirjem za peko. Po želji jih po prerezu še dodatno potresemo s sirom. Pečemo 10-15 minut na 180°C in postrežemo.

Dober tek!

Kupi sestavine