KETO MEDENJAKI


Najboljši 100% KETO MEDENJAKI, pripravljeni v dvajsetih minutah!

>>Podrsaj med sličicami za HRANILNE VREDNOSTI >>

Skrivnost njihove enostavne priprave in slastnega okusa je naša naravna mešanica za pripravo KETO PIŠKOTOV, ki na 100 g vsebuje SAMO 6 g OH-jev!

Mešanica je POPOLNOMA NARAVNA in ne vsebuje niti ene sestavine, ki je ne poznaš. Obljubimo!

Hkrati pa ti omogoča, da si na naenostavnejši možen način spečeš slastne praznične piškote, ki so KETO in VEGANSKI, BREZ GLUTENA in BREZ dodanega SLADKORJA.

 

Priporočamo, da si letos za praznike privoščiš MEDENJAKE:

  • BREZ GLUTENA
  • BREZ MLEČNIN
  • BREZ dodanega SLADKORJA
  • BREZ JAJC

Primerni so za DIABETIKE, VEGANE in vse, ki sledite LCHF ali KETO načinu prehranjevanja.

Sestavine za en pladenj medenjakov:

  • Ena mešanica za KETO PIŠKOTE

  • 80 g stopljenega masla ali kokosove maščobe

  • 170 g mleka po izbiri (SOBNE TEMPERATURE)

Sestavine za glazuro:

Najprej:

Vse sestavine za medenjake zmešamo skupaj. Najprej 1 minuto mešamo z lopatko, nato pa maso še 2 minuti gnetemo z rokami, da se vse sestavine res lepo povežejo med seboj. Masa ne sme biti hladna ampak prijetne sobne temperature!

Iz mase nato oblikujemo kroglice poljubnih velikosti, ki jih polagamo na pekač, obložen s papirjem za peko. Vsako kroglico malo pritisnemo ob papir za peko, da dobimo želeno obliko medenjakov. Pečemo 160°C od 8 do 12 minut.

In na koncu:

Pečene medenjake ohladimo, nato pa jih pomakamo v mešanico mleka (oz. smetane ali vode) in eritritola, ki smo jo predhodno pripravili: Eritritol in mleko zmešamo skupaj. Mešamo dokler ne dobimo malenkost gostejše konsistence in po potrebi povečamo količino eritritola.

Medenjake v “sladkorno” glazuro pomočimo najmanj dvakrat, nato pa jih odložimo na rešetko za hlajenje. Počakamo, da se glazura malo strdi, potem pa pajsamo brez obresti!

Kupi sestavine