KETO LEDENA KAVA za več energije


Kremasta ledena kava BREZ sladkorja? Jaaa, jaaa, jaaa!

Če tudi ti vsako jutro skuhaš preveč kave, je ta recept zate, saj za ledeno kavo potrebuješ tvojo najljubšo kavo v čim bolj ohlajeni obliki. Naša ledena kavica te bo prijetno ohladila, osvežila, zaradi dodatka MCT olja pa še dodatno napolnila z energijo. Vse to BREZ GLUTENA, BREZ SLADKORJA in praktično BREZ OH-jev. Popolna poletna ledena KETO kavica, ki bo navdušila vse ljubitelje tega napitka!

1) V receptu lahko uporabiš navadno kravje mleko, vendar najbolj priporočamo mandljevega brez sladkorja. Če pa ti je kateri drugi ljubši, lahko uporabiš tudi kokosovega, riževega, orehovega …

2) Ne izpuščaj ledu!

3) Okus ledene kave lahko še oplemenitiš z dodatki, kot je npr. CIMET v prahu. Če kavi primešaš nekaj KAKAVA v prahu pa dobiš tisti slaven “mocha” okus. 

4) Če boš kavo sladkal/a, nujno uporabi ERITRITOL V PRAHU Z MAGNEZIJEM, saj je edini, ki tudi v ledenih temperaturah ne kristalizira.

5) Nikar ne pozabi na MCT olje v prahu: Če si tudi ti želiš dovolj energije za vse najljubše poletne aktivnosti, ne da bi te pri tem visoke temperature preveč izčrpale, je MCT olje nujen dodatek k tvoji KETO ledeni kavici. Zraven bo poskrbelo tudi, da bodo tvoji možgani delovali s polno paro in da bodo morebitni odvečni kilogrami prej izginili. Ker je BREZ VONJA in OKUSA pa na okus kavice ne bo vplivalo. VEČ TUKAJ >>

Sestavine za eno porcijo:

Samo en korak:

V visok kozarec damo najprej led, nato HLADNO kavo ter mleko, na koncu pa še eritritol in MCT olje v prahu ter Burbonsko vanilijo. Z dolgo žlico dobro premešamo in uživamo. Naj tekne!

Kupi sestavine