KETO KONOPLJINE PROTEINSKE PLOŠČICE BREZ MLEČNIN IN PEKE


Greš na izlet? Te KETO konopljine PLOŠČICE te bodo nasitile in dale energijo!

Ne vsebujejo mlečnin, tako da so idealna izbira, kadar si na daljšem izletu ali cel dan od doma. V njih ni nič dodanega sladkorja in popolnoma ustrezajo LCHF in KETO zahtevam prehranjevanja. Zaradi konopljine moke so dragocen vir BELJAKOVIN, dodatek MCT olja pa bo še dodatno poskrbel za KETO vir energije. 

Te zanima več o našem 100% iz kokosa pridobljenem MCT olju? Preberi TUKAJ >>

 

Recept je:

  • LCHF, KETO
  • PALEO, FIT,
  • BREZ GLUTENA, BREZ MLEČNIN
  • BREZ dodanega SLADKORJA in primeren za DIABETIKE

Sestavine:

Samo en korak:

V večji posodi zmešamo konopljino moko, eritritol, beljake, MCT olje in konjak moko. Dodamo kokosovo mleko ter stopljeno in ohlajeno kokosovo olje in vaniljo v prahu.

S silikonsko lopatico ali leseno kuhalnico premešamo, da nastane enotna, kompaktna in vlažna zmes. Poskusimo maso in ji po potrebi primešamo še malo eritritola.

Pekač premera 18cm x 18cm rahlo naoljimo in obložimo s papirjem za peko – olje drži papir za peko, ko v pekaču gladimo maso. V pekač dodamo maso in jo enakomerno razporedimo po dnu. Po vrhu posujemo z nasekljanimi oreščki in lanenimi semeni.

Postavimo v hladilnik za vsaj 30 minut oz. toliko časa, da se masa toliko strdi, da jo lahko narežemo na ploščice. Ohlajeno maso razrežemo na 10 enakih ploščic in postavimo nazaj v hladilnik, da se strdijo do konca. Dober tek!