KETO BUČNI KREKERJI S KVASNIMI KOSMIČI - BREZ MLEČNIN
Odlična ideja, kako uporabiti KVASNE KOSMIČE! Kombinacija kvasnega “parmezana” in BUČNE razmaščene moke nam da prvovrstno kombinacijo hrustajočih okusov, ki si jih – na srečo – lahko privoščimo brez slabe vesti, kadarkoli v dnevu.
Krekerji so odlični tako samostojno kot v kombinaciji s kakšnim namazom. Recept je nastal v sodelovanju z The vegan harmony in je primeren za VSE načine prehranjevanja.
Krekerji so:
- BREZ GLUTENA
- BREZ SLADKORJA
- BREZ MLEČNIN
- LCHF/KETO
- PALEO/VEGANSKI
Sestavine:
100 g BUČNE ali BIO BUČNE razmaščene moke
15 g KVASNIH KOSMIČEV
1/2 ČŽ HIMALAJSKE SOLI
80 ml vode
20 g kokosove maščobe