KETO BROWNIJI


Ultimativni KETO BROWNIJI, od katerih vsak vsebuje SAMO 2 g OH-jev in le 170 kcal!

 

Skrivnost recepta je Pajs brez obresti MANDLJEVA MOKA, ki na 100 g vsebuje SAMO 4 g OH-jev. Privošči si jo v AKCIJI 1+1 GRATIS >>

 

Browniji so sladki BREZ SLADKORJA, neponovljivo čokoladno noto pa jim doda 100% nizozemski KAKAV v prahu, ki se ponaša s prvinskim kakavovim okusom in več kot 20% maščobe.

V brownijih boste tako lahko brez skrbi uživali vsi, ki sledite principom KETO/LCHF prehranjevanja, se izogibate sladkorju, pšenici, glutenu ali imate težave s povišanim krvnim sladkorjem.

Za PALEO/BREZLAKTOZNO varianto pa samo maslo zamenjamo s kakšno drugo maščobo!

Če v celoti upoštevamo recept in pečeno maso za brownije na koncu razrežemo na 10 enakih delov, bo vsak brownie vseboval SAMO 2 g OH-jev!

Sestavine za testo:

Najprej:

V prvi posodi zmešamo maslo in temno čokolado ter ju raztopimo nad vodno kopeljo ali v mikrovalovni pečici.

V drugi posodi zmešamo vse suhe sestavine (mandljeva moka, eritritol, kakav v prahu, pecilni prašek).

Nato:

V tretji posodi z ročnim mešalnikom umešamo jajca, dokler niso lahka in kremasta. Dodamo vanilijo ter sedaj tekočo mešanico masla in čokolade.

Mokrim sestavinam dodamo suhe in mešamo dokler ne dobimo konsistentne zmesi.

Potem pa:

V manjšem pekaču pečemo cca. 15 minut na 180°C. Dober tek!