Veganske beljakovine – Vanilija
16,99 € 11,89 €
Najnižja cena v 30 dneh: 16,99 €
Vegansko

Brez dodanega sladkorja

Brez glutena

Brez laktoze

Količina: 375 g
Akcija traja od 05. 03.
do 31. 07. 2023


Veganske beljakovine – Vanilija
16,99 € 11,89 €
Najnižja cena v 30 dneh: 16,99 €
Na zalogi
Vegansko

Brez dodanega sladkorja

Brez glutena

Brez laktoze

S sladilom(-i).
Najmanj 87% BELJAKOVIN.
Iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža
Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 87%
- Gladka struktura brez grudic in brez »peskastega« občutka
- Popolno mešanje v vseh tekočinah
- LOW CARB, PALEO, VEGAN
Količina: 375 g
Akcija traja od 05. 03.
do 31. 07. 2023
Veganske beljakovine – Vanilija
S sladilom(-i).
Najmanj 87% BELJAKOVIN.
Iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža
Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 87%
- Gladka struktura brez grudic in brez »peskastega« občutka
- Popolno mešanje v vseh tekočinah
- LOW CARB, PALEO, VEGAN
NOVA GENERACIJA RIŽEVIH BELJAKOVIN: Okusne VEGANSKE BELJAKOVINE iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža!
Pajs brez obresti veganske beljakovine so pridobljene po naravnem postopku, izključno iz kaljenih zrn rjavega riža. Pri proizvodnji uporabimo vse dele zrna, kar nam da popolne rastlinske beljakovine, ki vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin. Brez glutena, laktoze, soje, dodanega sladkorja in živalskih sestavin!
Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 87%
Brez aditivov, umetnih snovi in drugih neželenih dodatkov. Naša mešanica veganskih beljakovin temelji na naravnih sestavinah najvišje kakovosti, ki omogočajo najboljšo možno absorpcijo v spremstvu najboljšega možnega okusa. Uživa jih lahko praktično vsak, še posebej pa jih priporočamo:
- Športnikom za pokrivanje dodatnih beljakovinskih potreb.
- Veganom in vegetarijancem, da z njimi dopolnijo osnovne potrebe po beljakovinah.
- Ljudem, ki so občutljivi na mleko, trpijo zaradi alergij na mleko oz. laktozo in/ali se izogibajo jajcem ter soji.
- Za povečanje vsebnosti beljakovin v sladicah in posledično zmanjšanje hrepenenja po sladkem.
Zakaj so beljakovine iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža najboljša rastlinska izbira beljakovin?
Razlogov je več. V prvi vrsti zato, ker so pridobljene iz celih riževih zrn, s čimer zagotovimo, da so v končnem izdelku ne le prisotne beljakovine, temveč da le-te vsebujejo tudi vseh 9 esencialnih aminokislin, ki jih moramo telesu nujno dodajati, saj jih samo ne more proizvesti. Aminokislinska sestava beljakovin hkrati “odloča” o tem, kako dobro bo naše telo določeno beljakovino lahko uporabilo, zato so ključnega pomena za njihovo absorpcijo in učinkovitost.
Veganske beljakovine naše blagovne znamke hkrati vsebujejo tudi vse vrste razvejanih aminokislin, ki so ključnega pomena pri gradnji in ohranjanju mišične mase.
Rjavi riž velja za lahko prebavljivo živilo, zato imajo tudi iz njega pridobljene beljakovine izjemno sposobnost absorpcije in visoko biodostopnost, zato bomo z njihovim uživanjem svojemu telesu ponudili kvalitetnejšo hranilnost, kot če bi izbrali beljakovine na osnovi kakšnega drugega vira.
S postopkom kaljenja in fermentacije pa njegovo že tako visoko biološko dostopnost še povečamo in posledično omogočimo maksimalno absorpcijo hranil in najboljšo prebavljivost.
Na 100 g
Energijska vrednost
1565 kJ (368 kcal)
Maščobe
0.9 g
Ogljikovi hidrati
3.1 g
Od teh sladkorji
1.2 g
Beljakovine
86.9 g
Sol
1.3 g