VEGANSKE BELJAKOVINE – ČOKOLADA

S sladilom(-i).

Najmanj 71% BELJAKOVIN.

  • Iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža

  • Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 71%

  • Gladka struktura brez grudic in brez »peskastega« občutka

  • Popolno mešanje v vseh tekočinah

  • LOW CARB, PALEO, VEGAN


Veganske beljakovine so ekskluzivno na voljo tudi v VSEH prodajalnah dm po Sloveniji!


 

 

KOLIČINA: 375 g

16,99

DELI NA:

Opis

NOVA GENERACIJA RIŽEVIH BELJAKOVIN: Okusne VEGANSKE BELJAKOVINE iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža!


Pajs brez obresti veganske beljakovine so pridobljene po naravnem postopku, izključno iz kaljenih zrn rjavega riža. Pri proizvodnji uporabimo vse dele zrna, kar nam da popolne rastlinske beljakovine, ki vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin. Brez glutena, laktoze, soje, dodanega sladkorja in živalskih sestavin!


Vsebnost beljakovin: NAJMANJ 71%

Brez aditivov, umetnih snovi in drugih neželenih dodatkov. Naša mešanica veganskih beljakovin temelji na naravnih sestavinah najvišje kakovosti, ki omogočajo najboljšo možno absorpcijo v spremstvu najboljšega možnega okusa. Uživa jih lahko praktično vsak, še posebej pa jih priporočamo:

  • Športnikom za pokrivanje dodatnih beljakovinskih potreb.
  • Veganom in vegetarijancem, da z njimi dopolnijo osnovne potrebe po beljakovinah.
  • Ljudem, ki so občutljivi na mleko, trpijo zaradi alergij na mleko oz. laktozo in/ali se izogibajo jajcem ter soji.
  • Za povečanje vsebnosti beljakovin v sladicah in posledično zmanjšanje hrepenenja po sladkem.

Zakaj so beljakovine iz kaljenega in fermentiranega rjavega riža najboljša rastlinska izbira beljakovin?

Razlogov je več. V prvi vrsti zato, ker so pridobljene iz celih riževih zrn, s čimer zagotovimo, da so v končnem izdelku ne le prisotne beljakovine, temveč da le-te vsebujejo tudi vseh 9 esencialnih aminokislin, ki jih moramo telesu nujno dodajati, saj jih samo ne more proizvesti. Aminokislinska sestava beljakovin hkrati “odloča” o tem, kako dobro bo naše telo določeno beljakovino lahko uporabilo, zato so ključnega pomena za njihovo absorpcijo in učinkovitost.

 

Veganske beljakovine naše blagovne znamke hkrati vsebujejo tudi vse vrste razvejanih aminokislin, ki so ključnega pomena pri gradnji in ohranjanju mišične mase.

 

Rjavi riž velja za lahko prebavljivo živilo, zato imajo tudi iz njega pridobljene beljakovine izjemno sposobnost absorpcije in visoko biodostopnost, zato bomo z njihovim uživanjem svojemu telesu ponudili kvalitetnejšo hranilnost, kot če bi izbrali beljakovine na osnovi kakšnega drugega vira.

 

S postopkom kaljenja in fermentacije pa njegovo že tako visoko biološko dostopnost še povečamo in posledično omogočimo maksimalno absorpcijo hranil in najboljšo prebavljivost.


Priporočena uporaba: 25 g beljakovin (2 zvrhani žlici) zmešajte z vodo, rastlinskim napitkom ali drugo tekočino – toplo ali hladno. Dodajate v smoothie, shake ali jogurt. Popolno mešanje v vseh tekočinah. Priporočen dnevni odmerek: 15-60 g.

Uživamo jih lahko kadarkoli v dnevu.


 

Veganske beljakovine so ekskluzivno na voljo tudi v VSEH prodajalnah dm po Sloveniji!


 

HRANILNE VREDNOSTI

Na 100 g:Na porcijo (25 g):
Energijska vrednost kJ (kcal):1410 kJ (337 kcal)352 kJ  (84 kcal)
Maščobe:

  • Od tega nasičene maščobne kisline:
4 g

2 g

1 g

0,5 g

Ogljikovi hidrati:

  • Od teh sladkorji:
4 g

0,9 g

1 g

0,2 g

Beljakovine:71 g18 g

AMINOKISLINSKA SESTAVA

AMINOKSILINSKI PROFIL (g/100 g)
Glutaminska kislina11,3
Asparaginska kislina5,48
Levcin*4,97

 

Arginin4,83

 

Valin*3,64

 

Alanin3,41

 

Tirozin3,28
Fenilalanin*3,38

 

Serin3,17

 

Glicin2,68
Izolevcin*2,42
Treonin*2,28

 

Lizin*1,79
Ornitin0,05

 

Histidin*1,39

 

Prolin2,96
Tirozin3,28

*Esencialna aminokislina.

SESTAVINE

SESTAVINE: Beljakovine v prahu, pridobljene iz kaljenih in fermentiranih polnozrnatih zrn rjavega riža (75%), kakav v prahu, sladila: mešanica eritritola in steviol glikozidov (11,6%).

ALERGENI: BREZ alergenov.

OPOZORILO: Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

POREKLO: EU.

KOLIČINA: 375 g

SHRANJEVANJE: V temnem in hladnem prostoru. Po odprtju embalažo dobro zaprite.

Recepti

Kuhajte, pecite in ustvarjajte z nami!