PAKET SUPERFOOD


  • 1x GOJI JAGODE, 100 g


  • 1x LANENA SEMENA, 500 g


  • 1x CHIA SEMENA, 100 g


  • 1x razmaščena KONOPLJINA MOKA, 500 g


17,96 14,37

DELI NA:

Opis

Če želiš boljše počutje, več koncentracije, več vitaminov, več antioksidantov, ojačan imunski sistem, lažje spopadanje s stresom, lažje okrevanje med in po boleznih … Je naš SUPERFOOD PAKET tisti, ki bo prinesel izboljšanje v tvoji kvaliteti življenja!


SUPERFOOD vsebuje:


GOJI JAGODE:

Majhne jagode, ki so najbogatejši rastlinski vir antioksidantov. Zaradi visoke vsebnosti vitamina C krepijo imunski sistem ter pripomorejo pri okrevanju. Ugodno vplivajo na psiho in omogočajo lažje spopadanje s stresom ter zmanjšujejo njegove negativne učinke.

Zaradi nizke vsebnosti OH-jev se jih zlahka vključi v vsak LCHF jedilnik.


LANENA SEMENA:

40% lanenih semen predstavljajo maščobe. Lajšajo in pospešujejo prebavo, z njihovim rednim uživanjem pa poskrbimo za dolgoročno urejeno prebavo. Hkrati hranijo dobre črevesne bakterije, kar ugodno vpliva na zdravje črevesne mikroflore. Uživamo jih lahko kot dodatek k jogurtom in za obogatitev solat.


CHIA SEMENA:

Vsebujejo 2X več beljakovin kot ostala semena. Nase vežejo vodo, s čimer pomagajo hidrirati telo. Ker vsebujejo ogromno vlaknin daljšajo občutek sitosti, koristijo pa tudi prebavi. Odlično se podajo solatam, omakam, vmešamo jih v jogurte ali smoothie. Semena se lahko uporabljajo tudi kot želirno sredstvo ali nadomestek jajc.


KONOPLJINO razmaščeno MOKO:

Konopljina razmaščena moka so v bistvu 100% NARAVNI KONOPLJINI PROTEINI, ki ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov. V naši naravni moki je na 100 g kar 40 g beljakovin, zato je odličen dodatek k napitkom po vadbi. Uporabna pa je tudi kot dodatek solatam, iz nje se lahko speče kruh ali pripravi testo za pizzo.


*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.


 

HRANILNE VREDNOSTI

Podatki o hranilnih vrednostih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

SESTAVINE

SESTAVINE: Sestavine izdelkov  so zapisane na povezavah do posameznih izdelkov v opisu paketa.

ALERGENI:  Podatki o alergenih v izdelkih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

POREKLO: EU.

KOLIČINA: 1200 g