Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

SUPERFOOD (PAKET)

SUPERFOOD (PAKET)

SUPERFOOD (PAKET)

17,96 14,37

Ko potrebuješ SUPER ENERGIJO za SUPER ŽIVLJENJE!

Paket SUPERFOOD vsebuje:
– 1x GOJI JAGODE, 100 g
– 1x LANENA SEMENA, 500 g
– 1x CHIA SEMENA, 100 g
– 1x razmaščena KONOPLJINA MOKA, 500 g

000

Všeč ti bo tudi

Ko potrebuješ VEČ …

Se pripravljaš na večjo aktivnost? Okrevaš po kakšnem naporu?
Si ravnokar z dopusta pa se še navajaš na delovni ritem? Imaš otroke in bi jim rad/a ponudil/a zdrav prigrizek, ki jim bo pomagal pri koncentraciji in učenju?

Z ENIM PAKETOM lahko preprečiš nihanja v nivojih energije in poskrbiš, da bo ta pri tebi vedno na višku!

Če želiš boljše počutje, več koncentracije, več vitaminov, več antioksidantov, ojačan imunski sistem, lažje spopadanje s stresom, lažje okrevanje med in po boleznih … Je naš SUPERFOOD PAKET tisti, ki bo prinesel izboljšanje v tvoji kvaliteti življenja!

 

Paket SUPERFOOD te bo s samo štirimi izdelki opremil s supermočmi:

 

➡️ GOJI JAGODE:

  • Majhne jagode, ki so najbogatejši rastlinski vir antioksidantov. Zaradi visoke vsebnosti vitamina C krepijo imunski sistem ter pripomorejo pri okrevanju. Ugodno vplivajo na psiho in omogočajo lažje spopadanje s stresom ter zmanjšujejo njegove negativne učinke. Zaradi nizke vsebnosti OH-jev se jih zlahka vključi v vsak LCHF jedilnik.

➡️ LANENA SEMENA:

  • 40% lanenih semen predstavljajo maščobe. Lajšajo in pospešujejo prebavo, z njihovim rednim uživanjem pa poskrbimo za dolgoročno urejeno prebavo. Hkrati hranijo dobre črevesne bakterije, kar ugodno vpliva na zdravje črevesne mikroflore. Uživamo jih lahko kot dodatek k jogurtom in za obogatitev solat.

➡️ CHIA SEMENA:

  • Vsebujejo 2X več beljakovin kot katerakoli ostala semena. Nase vežejo vodo, s čimer pomagajo hidrirati telo. Ker vsebujejo ogromno vlaknin daljšajo občutek sitosti, koristijo pa tudi prebavi. Odlično se podajo solatam, omakam, vmešamo jih v jogurte ali smoothie. Semena se lahko uporabljajo tudi kot želirno sredstvo ali nadomestek jajc.

➡️ KONOPLJINI PROTEINI oz. KONOPLJINA razmaščena MOKA:

  • Konopljina razmaščena moka so v bistvu 100% NARAVNI KONOPLJINI PROTEINI, ki ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov. V naši naravni moki je na 100 g kar 40 g beljakovin, zato je odličen dodatek k napitkom po vadbi. Uporabna pa je tudi kot dodatek solatam, iz nje se lahko speče kruh ali pripravi testo za pizzo.

Privošči si sunek  –

sunek prave 100% NARAVNE ENERGIJE, ki bo tvojemu umu in telesu pomagala do popolne forme!

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 1200 g
Sestavine:

ERITRITOL v prahu z MAGNEZIJEM: Eritritol, magnezijev oksid (1%). Razmaščena LEŠNIKOVA MOKA: 100% razmaščena in fino mleta lešnikova moka. Lahko vsebuje sledi sezama, arašidov in drugih oreščkov. KONJAK MOKA: 100 % konjak glukomanan moka. KAKAVOVO MASLO: 100 % kakavovo maslo.

Poreklo:

EU, razen KONJAK MOKA: Kitajska. Poreklo lešnikov, uporabljenih za izdelavo razmaščene lešnikove moke: Gruzija.