Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

SPACAJ SI SAM (PAKET)

SPACAJ SI SAM (PAKET)

SPACAJ SI SAM (PAKET)

43,93 30,75

VSE, kar potrebuješ za pripravo LCHF SLAŠČIČARSKIH MOJSTROVIN!

Paket SPACAJ SI SAM vsebuje:
– 1x razmaščeno LEŠNIKOVO MOKO, 500 g
– 1x razmaščeno OREHOVO MOKO, 500 g
– 1x razmaščeno KOKOSOVO MOKO, 500 g
– 1x KONJAK MOKO, 100 g
– 1x TEMNO ČOKOLADO, 100 g
– 1x POMARANČNO LUPINO, 50 g
– 1x CIMET v prahu, 50 g

Dejanska vrednost paketa je 43,93 EUR!

000

Všeč ti bo tudi

Dnevno občuduješ LCHF, PALEO in KETO peciva in ostale slaščičarske dobrote, ki se ti ponujajo med brskanjem po Facebooku in Instagramu?

Z našim SPACAJ SI SAM paketom boš tudi ti lahko brez komplikacij in v udobju lastnega doma ustvarjal/a NAJRAZLIČNEJŠE LCHF SLADICE, ki bodo paša za oči in raj za brbončice!

Paket vsebuje pester nabor mok in najpomembnejših začimb za peko. Nismo pa pozabili niti na čokolado!

 

V paketu SPACAJ SI SAM prejmeš:

 

➡️ LEŠNIKOVO razmaščeno MOKO:

  • UNIVERZALEN tip moke, ki se odlično obnese v LCHF slaščičarstvu. NE vsebuje glutena ali laktoze, ima nizek GI in MALO OGLJIKOVIH HIDRATOV. Vsebuje MANJ KALORIJ kot celi lešniki!

➡️ OREHOVO razmaščeno MOKO:

  • Tudi ta moka se odlično obnese pri LCHF slaščičarstvu, še posebej pri peki peciva, kjer pristen okus orehov ne sme manjkati – npr. OREHOVI POTICI. Vsebuje MANJ KALORIJ kot celi orehi!

➡️ KOKOSOVO razmaščeno MOKO:

  • Vsebuje 2X VEČ VLAKNIN kot pšenična in 5x VEČ VLAKNIN kot riževa moka! Zaradi tako bogate vsebnosti vlaknin je odlična za vse, ki so na poti izgubljanja kilogramov in tiste, ki se borijo z razlinimi prebavnimi težavami in preobčutljivostmi na hrano.

➡️ KONJAK MOKO:

  • Čudežna moka RASTLINSKEGA izvora je vsestransko uporabno in popolnoma naravno ZGOŠČEVALNO SREDSTVO, ki je praktično BREZ KALORIJ, NE vpliva na krvni sladkor in DALJŠA OBČUTEK SITOSTI.

➡️ TEMNO ČOKOLADO:

  • Temna čokolada z visoko vsebnostjo kakava se bo odlično podala vsakemu slaščičarskemu podvigu. Slajena je z naravnim sladilom ERITRITOL, zato je primerna tudi za DIABETIKE. CELA ČOKOLADA VSEBUJE SAMO 0,5 g SLADKORJA!

➡️ Pomarančno lupino:

  • Zelo uporabna je pri pripravi vseh vrst peciv in sladkih jedi. Lahko jo uporabimo kot dodatek k juham, zelo dobro se ujame z okusom buč, toplim napitkom pa doda posebno noto.

➡️ CIMET v prahu:

  • Poda se k čisto vsemu. Z njim si lahko začinimo omako, jutranjo BULLETPROOF kavico, ga potresemo po pudingu ali dodamo k pecivu.

Ne čakaj –

SPACAJ si tisti NAJBOLJ MIKAVEN recept že danes!

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 1800 g
Sestavine:

Podatke o sestavinah izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.

Poreklo:

Podatke o poreklu izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.