SLADKOSNED (PAKET)

SLADKOSNED (PAKET)

SLADKOSNED (PAKET)

41,93 33,54

Reci KONEC odpovedovanju sladkim dobrotam.

Paket SLADKOSNED vsebuje:
– 1x Brezhidratni puding – ČOKOLADA, 25 g
– 1x Brezhidratni puding – VANILIJA, 10 g
-1x Brezhidratni puding – ČOKOLADA-MENTOL, 25 g
-1x Muffin mix – ČOKOLADA, 150 g
-1x Muffin mix – VANILIJA, 150 g
-1 x XXL mešanico za VAFLJE brez ogljikovih hidratov, 400 g
– 1x CIMET v prahu, 50 g
– 1x POMARANČNA lupina, 50 g

Dejanska vrednost paketa je 41,93 EUR!

Na zalogi

000

Všeč ti bo tudi

 • Akcija
  56,44 42,33
  Quickview

  GRICKALICA (PAKET)

  , , , , , , , , ,
  56,44 42,33
  Quickview

  GRICKALICA (PAKET)

  , , , , , , , , ,
  VSE za neomejeno SLANO GRICKANJE BREZ OBRESTI! Paket GRICKALICA vsebuje: - 1x XXL PIZZA mix BREZ ogljikovih hidratov, 400 g - 1x DROBTINE brez OGLJIKOVIH HIDRATOV in GLUTENA, 400 g - 1x AROMATIČEN KRUH brez obresti, 245 g - 1x XXL mešanico za KRUH ali BAGETE BREZ OH-jev, 350 g - 1x razmaščeno BUČNO MOKO, 500 g - 1x MEDITERANSKO mešanico začimb, 50 g - 1x mešanico začimb: PIZZA, 50 g Dejanska vrednost paketa je 56,44 EUR!
  56,44 42,33
 • 9,99
  Quickview

  MOKA iz INDIJSKEGA TRPOTCA

  , , , , , , , ,
  9,99
  Quickview

  MOKA iz INDIJSKEGA TRPOTCA

  , , , , , , , ,
  - Ureja prebavo, - Odličen vir vlaknin, - Iz njega lahko pripraviš “gel”, ki zelo dobro veže sestavine, - Ob zaužitju izdelkov iz te moke, NE občutiš tistega tipičnega “škripanja med zobmi”, kot pri zmletih semenih indijskega trpotca.
  9,99
 • Akcija
  35,96 25,17
  Quickview

  TVOJ PRVI Pajs (PAKET)

  , , , , , , , , ,
  35,96 25,17
  Quickview

  TVOJ PRVI Pajs (PAKET)

  , , , , , , , , ,
  VSE, kar potrebuješ za POPOLN LCHF ZAČETEK! Paket TVOJ PRVI Pajs vsebuje: - 1x ERITRITOLČEK, naravno sladilo, 500 g - 1x razmaščena LEŠNIKOVA MOKA, 500 g - 1x KONJAK MOKA, 100 g - 1x KAKAVOVO MASLO, 100 g Dejanska vrednost paketa je 35,96 EUR!
  35,96 25,17
 • muffin mix okus čokolada Pajs brez obresti
  7,99
  Quickview

  Muffin mix – ČOKOLADA

  , , , , , , , ,
  7,99
  Quickview

  Muffin mix – ČOKOLADA

  , , , , , , , ,
  – SAMO 1 g OH-jev na celo mešanico! – Hitro in enostavno pripravljeni Low Carb čokoladni MUFFINI ali BISKVIT! – Brez glutena, – Brez ogljikovih hidratov, – Brez laktoze, – Slasten čokoladni okus, – Enostavna priprava, – 100% vlakninska mešanica. – Same vlaknine in nobenih drugih nezdravih dodatkov!
  7,99

Sladko, ki te ljubim, sladko! Tudi na LCHF, KETO in PALEO!

In ne, tudi če slediš kateremu od zgoraj omenjenih načinov prehranjevanja, se ti sladkim dobrotam NI TREBA ODPOVEDATI. Pri Pajsu smo poskrbeli za sladkosti, ki POPOLNOMA ustrezajo LCHF, PALEO in KETO smernicam, in ti jih zdaj predstavljamo v ENEM PAKETU!

Sladkosnedi – trpljenja je KONEC! Naše sladkosti si lahko privoščiš brez slabe vesti.

 

V paketu SLADKOSNED prejmeš:

 

➡️ Brezhidratni puding – ČOKOLADA:

 • Vsebuje SAMO 2 g OH-jev na porcijo, je brez glutena, brez laktoze in BREZ SLADKORJA. Za razliko od običajnih pudingov vsebuje OGROMNO vlaknin, ki te bodo zelo nasitile, zato si ga lahko privoščiš tudi kot samostojni obrok.

➡️ Brezhidratni puding – VANILIJA:

 • Z manj kot 1 g OH-jev na porcijo je popolna alternativa klasičnim pudingom. NE vsebuje laktoze, sladkorja ali glutena, se pa v njem skriva prava burbonska vanilija, ki posrbi za nenadomestljiv okus! Zelo nasiten in odličen v kombinaciji z jagodičevjem.

➡️ Brezhidratni puding – ČOKOLADA-MENTOL:

 • Ne vsebuje ojačevalcev, umetnih arom ali pšeničnih derivatov, njegov ravno pravšnji mentolov okus pa bo v kombinaciji s čokolado prijetno presenetil. Je brez glutena, sladkorja in laktoze, in je odlična osvežitev v stilu after-eight čokoladic.

➡️ Muffin mix – ČOKOLADA:

 • CELA MEŠANICA VSEBUJE SAMO 1 g OH-jev! Enostavna za pripravo in BREZ umetnih snovi. Mešanica vsebuje SAMO vlaknine in nobenih drugih nezdravih dodatkov, en iz nje pripravljen čokoladni muffin pa vsebuje 99 % MANJ OH-jev kot običajni muffini.

➡️ Muffin mix – VANILIJA:

 • POPOLNOMA BREZ OH-jev! Iz mešanice pa si lahko, poleg muffinov, pripraviš tudi pecivo ali podlago za tortico. Hitro, enostavno, brez packanja in BREZ OH-jev! Ne vsebuje glutena in laktoze, je pa pristnega vanilijevega okusa.

➡️ XXL mešanico za VAFLJE brez ogljikovih hidratov:

 • Z manj kot 1 g OH-jev na 100 g, je odlična izbira za hitre low carb zajtrke in večerje – za pripravo naših vafljev namreč potrebuješ SAMO tekočino! BREZ glutena, laktoze, glutena, soje … pa še bolj okusni od običajnih. Privošči si jih s hladno smetano in toplim jagodičevjem.

➡️ CIMET v prahu:

 • Nepogrešljiva sestavina vseh doma pripravljenih sladic. Prija k toplim napitkom in se poda vsem pecivom, hkrati pa deluje antioksidativno ter protivnetno in krepi imunski sistem.

➡️ POMARANČNO lupino:

 • Vsebuje celo več vitamina C kot mesnati del pomaranče, odlično soupada z okusom buč in je zaželjena osvežilna popestritev sladkih jedi – saj poznaš kombinacijo pomaranče s čokolado, ne?

Si sladkosned/a ali poznaš koga, ki je?

Zaupaj mu/ji našo skrivnost: Lahko uživa v sladkih dobrotah! In to BREZ OBRESTI za zdravje in/ali počutje.

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 860 g
Sestavine:

Podatke o sestavinah izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.

Poreklo:

Podatke o poreklu izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.