PAKET SLADKOSNED


  • 1x Brezhidratni puding – ČOKOLADA


  •  1x Brezhidratni puding – VANILIJA


  •  1x Muffin mix – ČOKOLADA


  • 1x Muffin mix – VANILIJA


  •  1 x Mešanico za VAFLJE brez ogljikovih hidratov


  •  1x CIMET v prahu


  •  1x POMARANČNA lupina


41,93 33,54

DELI NA:

Opis

 Za zdravo življenje se ti sladkim dobrotam ni treba odpovedati. Pri Pajsu smo poskrbeli za sladkosti, ki popolnoma ustrezajo LCHF, PALEO in KETO smernicam.


SLADKOSNED vsebuje:


Brezhidratni puding z okusom ČOKOLADE (25 g):

Vsebuje SAMO 2 g OH-jev na porcijo, je brez glutena, brez laktoze in BREZ SLADKORJA. Za razliko od običajnih pudingov vsebuje OGROMNO vlaknin, ki te bodo zelo nasitile, zato si ga lahko privoščiš tudi kot samostojni obrok.


Brezhidratni puding z okusom VANILIJE (10 g):

Z manj kot 1 g OH-jev na porcijo je popolna alternativa klasičnim pudingom. NE vsebuje laktoze, sladkorja ali glutena, se pa v njem skriva prava burbonska vanilija, ki posrbi za nenadomestljiv okus! Zelo nasiten in odličen v kombinaciji z jagodičevjem.


Muffin mix – ČOKOLADA (150 g):

CELA MEŠANICA VSEBUJE SAMO 1 g OH-jev! Enostavna za pripravo in BREZ umetnih snovi. Mešanica vsebuje SAMO vlaknine in nobenih drugih nezdravih dodatkov, en iz nje pripravljen čokoladni muffin pa vsebuje 99 % MANJ OH-jev kot običajni muffini.


Muffin mix – VANILIJA (150 g):

POPOLNOMA BREZ OH-jev! Iz mešanice pa si lahko, poleg muffinov, pripraviš tudi pecivo ali podlago za tortico. Hitro, enostavno, brez packanja in BREZ OH-jev! Ne vsebuje glutena in laktoze, je pa pristnega vanilijevega okusa.


XXL mešanico za VAFLJE brez ogljikovih hidratov (400 g):

Z manj kot 1 g OH-jev na 100 g, je odlična izbira za hitre low carb zajtrke in večerje – za pripravo naših vafljev namreč potrebuješ SAMO tekočino! BREZ glutena, laktoze, glutena, soje … pa še bolj okusni od običajnih. Privošči si jih s hladno smetano in toplim jagodičevjem.


CIMET v prahu (50 g):

Nepogrešljiva sestavina vseh doma pripravljenih sladic. Prija k toplim napitkom in se poda vsem pecivom, hkrati pa deluje antioksidativno ter protivnetno in krepi imunski sistem.


POMARANČNO lupino (50 g):

Vsebuje celo več vitamina C kot mesnati del pomaranče, odlično soupada z okusom buč in je zaželjena osvežilna popestritev sladkih jedi – saj poznaš kombinacijo pomaranče s čokolado, ne?


*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

HRANILNE VREDNOSTI

Podatki o hranilnih vrednostih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

SESTAVINE

SESTAVINE: Sestavine izdelkov  so zapisane na povezavah do posameznih izdelkov v opisu paketa.

ALERGENI:  Podatki o alergenih v izdelkih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

KOLIČINA: 860 g

POREKLO: EU.