Sedmerček paket z brezplačno poštnino

Sedmerček

-20%

Original price was: 59,84 €.Current price is: 47,86 €.

BREZPLAČNA DOSTAVA + 20% POPUST na izdelke:

  • 1x ZLATA LANENA razmaščena moka
  • 1x MANDLJEVA razmaščena moka
  • 1x SEZAMOVI PERESNIKI
  • 1x VLAKNINSKE DROBTINE
  • 1x KETO PIZZA
  • 1x BOROVNIČEV namaz
  • 1x PAJSOTELLA

Sedmerček

20% POPUST na izdelke + BREZPLAČNA DOSTAVA:

Naročite paket in prihranite dvojno – na izdelkih in na stroških dostave! Ob nakupu tega paketa vam PODARIMO BREZPLAČNO DOSTAVO, na vsak izdelek v paketu pa vam upoštevamo 20% POPUST. Ni slabo, kajne?

Paket sedmerček vsebuje:

1x ZLATO LANENO razmaščeno moko: Preprosto odlična in uporabna na tisoč različnih načinov! Z njeno pomočjo lahko kaj dobrega spečeš, učinkovito pa deluje tudi kot vezivo namesto jajc ali glutena.

1x MANDLJEVO razmaščeno moko: Najbolj univerzalna razmaščena moka, primerna tako za slane kot sladke recepte. Brez glutena in dodanih sladkorjev, na 100 g pa vsebuje samo 4 g OH-jev.

1x SEZAMOVE PERESNIKE: BREZ GLUTENA, primerni za PALEO in liberalni LCHF. NE dražijo črevesja in so odlična izbira za vse, ki se borijo z različnimi preobčutljivostmi na hrano. Vsebujejo 40% manj OH-jev od običajnih vrst testenin, prijetno nasitili pa se boste že s 40 g sezamovih testenin v obroku.

1x VLAKNINSKE DROBTINE: Brez glutena, brez pšenice in z izjemno majhnim deležem ogljikovih hidratov. Omogočajo enostavno cvrtje vseh vrst živil – od različnih vrst zelenjave do sira in zrezkov.

1x KETO PIZZO: Zdrava alternativa klasičnemu testu za pizzo. Mešanici dodamo samo vodo, zamesimo, zvaljamo in spečemo pizzo s svojimi najljubšimi dodatki. Nizek delež OH-jev in pristen okus.

1x BOROVNIČEV namaz: Izdelan iz kar 80 g sadja na 100 g, vsebuje samo v borovnicah naravno prisotne sladkorje in naravni eritritol. Na 100 g vsebuje samo 48 kcal! Namaz je primeren tudi za diabetike.

1x PAJSOTELLO: Edinstvena KETO čokoladno-lešnikova mazljiva fantazija, ki premami – v njej se nahaja 67 enot lešnikov in 23 enot ljubezni (z malo eritritola), ki jo lahko pajsneš na žlico ali, če bo zdržala, namažeš po palačinkah …

7 izdelkov in kar 2-KRATNI prihranek – izkoristite to izjemno ponudbo in pajsajte brez obresti!

*Za več informacij o posameznem izdelku, kliknite na njegovo ime.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Pajs brez obresti
Poreklo: EU
Lastnosti: brez žit, brez škroba, brez laktoze, brez dodanega sladkorja.
Načini prehranjevanja: Brez dodanega sladkorja, Brez mlečnin, Fit, KETO, LCHF, Low Carb, PALEO, vegetarijansko, za diabetike.
Ta izdelek je kupilo že 4 strank.

Brezplačna dostava: Dodajte ta izdelek v košarico in naročilo vam bomo dostavili brezplačno.

Kategorije: Pajs paketi

Sedmerček

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}