Vlakninski XXL PIZZA MIX

  • MANJ KOT 1 g OH-jev na ENO TESTO ZA PIZZO

  • BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE

  • LCHF, KETO, PALEO

  • Zadostuje za pripravo petih pic

  • Diabetikom prijazen izdelek


KOLIČINA:  400 g 

13,99

Na zalogi

DELI NA:

Opis

Naša inovativna mešanica za pripravo testa za pizzo vsebuje samo naravne rastlinske vlaknine in omogoča enostavno pripravo domačega BREZHIDRATNEGA in NIZKOKALORIČNEGA testa za pizzo, z malo domišljije pa tudi drugih dobrot.


Zaradi skrbno izbrane kombinacije sestavin, testo iz naše mešanice za pizzo ohrani tradicionalno strukturo in okus, bistveno pa se spremenijo njegove hranilne vrednosti.


Testo za ENO CELO PIZZO iz naše mešanice vsebuje MANJ KOT 1 g OH-jev, iz enega pakiranja pa si lahko spečeš kar 5 pic premera 25 cm.


Vlaknine v mešanici koristijo prebavi in zagotavljajo dolgotrajen občutek sitosti.


Ker mešanica NE VSEBUJE glutena, laktoze, sladkorja, soje, oreščkov ali škroba bo popestrila jedilnik tudi tistim z najzahtevnejšimi prehranskimi potrebami.Idealna je za ustvarjanje LCHF, KETO in PALEO pekovskih dobrot, brez skrbi pa si jo lahko privoščijo tudi diabetiki in bolniki s celiakijo.


 

HRANILNE VREDNOSTI

Hranilne vrednosti na 100 g živila
Energijska vrednost:228 kcal
Maščobe:4,3 g
Ogljikovi hidrati:

–          Od teh sladkorji:

1,3 g

0 g

Beljakovine:10 g
Vlaknine:61,32 g
Sol:2,7 g

SESTAVINE

SESTAVINE: Prehranske vlaknine (celuloza), jajce v prahu, eritritol, beljak v prahu, sol, gostila: semena indijskega trpotca, konjak moka, ksantan gumi, sredstvo za vzhajanje: soda bikarbona, suhi kvas, regulator kislosti: GDL (glukono delta-lakton).

ALERGENI: Vsebuje JAJCE v prahu in BELJAK v prahu.

POREKLO: EU.

KOLIČINA: 400 g

Razlika med VLAKNINSKO In KETO mešanico za pizzo

VLAKNINSKI pizza mix ali KETO PIZZA? Kateri izdelek naj izberem?

Odkar smo na spletne poličke dodali našo mešanico za KETO PIZZO nas pogosto sprašujete, po čem se razlikuje od že obstoječega vlakninskega pizza mix-a … Da ne bo več dilem, katerega izbrati, smo pripravili kratek zapis, v katerem razložimo bistvene razlike. Vabljeni k branju – posebej gladko teče, če si zraven privoščimo košček keto ali vlakninske pizze 😉

Pa začnimo …


VLAKNINSKI PIZZA MIX

Vlakninski pizza mix je v naši ponudbi že dolgo časa. Za nas jo po naših željah in zahtevah proizvajajo v tujini (EU, seveda!), namenjena pa je predvsem vsem tistim, ki imajo težave s počasno in oteženo prebavo. Odlična je tudi za dneve, ko “kršimo” svoj prehranski načrt in moramo zminimalizirati vnos kalorij, OH-jev in maščob v telo. 

Zaradi visoke vsebnosti vlaknin pizza testo iz te mešanice tudi daljša občutek sitosti, hkrati pa ne obremenjuje prebavnega trakta.

Da si pripraviš testo, mešanici doma dodaš samo malo olja in vode in to je to! Eno pakiranje zadostuje za pet srednjih (25 cm) pic, naročiš pa ga lahko TUKAJ.


KETO PIZZA

Mešanica za KETO PIZZO je najnovejši produkt, ki je nastal pod okriljem Pajs ekipe in je izdelan v Sloveniji, v Pajsovih proizvodnih prostorih. Recepturo za to mešanico je iz nule ustvarila naša Tina, pri tem pa poskrbela, da zadovolji KETO standarde tako po sestavinah kot po hranilnih vrednostih. 

Iz enega pakiranja dobiš za dva velika pekača testa, da narediš testo pa mešanici doma dodaš samo vodo. Kot vlakninski miks je tudi ta mešanica BREZ GLUTENA, dodanega SLADKORJA in LAKTOZE. Je pa tudi BREZ JAJC, zato (za razliko od vlakninske) ustreza tudi VEGANSKEMU načinu prehranjevanja.

Tudi tu je delež vlaknin relativno visok, vendar nižji kot pri vlakninski mešanici. Vsebuje pa KETO pizza zato malo več maščob in beljakovin ter tudi OH-jev – slednjih je vseeno izredno malo (80% manj kot pri klasičnih pšeničnih testih) in izvirajo iz razmaščenih mok, ki sestavljajo mešanico.

Primerna je za VSE stile prehranjevanja in je lahko prebavljiva, po njej pa človek še ure in ure sploh ni lačen. 🙂 Te zanima, kakšnega okusa je slovensko KETO testo za pizzo? Oddaj naročilo TUKAJ >>