Paket KETO Jaffa KEKSI

Vse sestavine brez obresti, ki jih potrebuješ za pripravo čisto pravih KETO Jaffa KEKSOV, si lahko zdaj naročiš v enem paketu 25% CENEJE!

V paketku za KETO Jaffa KEKSE s 25% POPUSTOM dobiš:


  • 1x mešanico za KETO PIŠKOTE, 160 g


  • 1x KONJAK moko, 100 g


  • 1x TEMNO ČOKOLADO brez sladkorja, 100 g


  •  1x POMARANČNO LUPINICO v prahu, 50 g


19,96 14,97

Na zalogi

DELI NA:

Opis

Obožuješ Jaffa kekse, a se izogibaš sladkorju? Ali morda glutenu? Si na LCHF ali KETO? Ne glede na tvoj način prehranjevanja si lahko zdaj doma spečeš Jaffa kekse, ki si jih lahko privoščiš absolutno brez slabe vesti. Vse, kar potrebuješ za njihovo pripravo so prave sestavine in dobre pol ure časa!


Naši Emanueli se zahvaljujemo za odličen recept, in ker smo nad njim tako navdušeni, ti vse naše sestavine, ki jih za pripravo KETO Jaffa keksov potrebuješ, dostavimo v enem paketu s 25% POPUSTOM.


Za cca. 20 KETO Jaffa keksov potrebuješ:

*Poševno napisane sestavine dobiš v paketu KETO Jaffa KEKSI s 25% POPUSTOM!

 

Postopek priprave:

Mešanici za piškote dodamo stopljeno maslo in toplo mleko ter vse skupaj dobro premešamo. Na koncu dodamo še grški jogurt sobne temperature. Naredimo kroglice (težke cca 20 g). Nato s pomočjo kuhalnice na sredini naredimo luknjo. Pečemo 20-25 min na 180’C in ohladimo.

Medtem izstisnemo sok pomaranče, ga segrejemo in mu dodamo konjak moko (močno mešano zaradi nastanka morebitnih grudic).
Nad vodno kopeljo stopimo čokolado in jo prelijemo čez piškote (lahko le malce ali pa kar cel piškot, odvisno kako velik ljubitelj čokolade ste). Počakamo, da se čokolada strdi.

Piškote nadevamo s pomarančnim nadevom (z brizgalko ali pa uporabimo svoje spretnosti in naredimo to z žličko). Po želji jih lahko posipamo s pomarančno lupinico. Naj vam teknejo!

 

Privošči si zdrave Jaffa kekse BREZ GLUTENA, z ZELO MALO OH-ji, BREZ dodanega sladkorja, emulgatorjev, ojačevalcev okusa in brez sledi arom ter uživaj!


Za več informacij o posameznem izdelku paketa, klikni na njegovo ime!

HRANILNE VREDNOSTI

Podatki o hranilnih vrednostih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

SESTAVINE

SESTAVINE: Sestavine izdelkov  so zapisane na povezavah do posameznih izdelkov v opisu paketa.

ALERGENI:  Podatki o alergenih v izdelkih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

POREKLO: EU.

KOLIČINA: 410 g