Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

PAJSOVA TESTENINSKA TROJKA (PAKET)

PAJSOVA TESTENINSKA TROJKA (PAKET)
Prikaži košarico Atrikel “Muffin mix – ČOKOLADA” je dodan v košarico.

PAJSOVA TESTENINSKA TROJKA (PAKET)

26,97 21,58

Za 19 testeninskih obrokov brez obresti!

Paket PAJSOVA TESTENINSKA TROJKA vsebuje:
– 1x testenine iz SEZAMOVE MOKE, 250 g
– 1x testenine iz ZELENE BANANINE MOKE, 250 g
– 1x testenine iz SEZAMOVE MOKE v obliki SVEDROV, 250 g

Dejanska vrednost paketa je 26,97 EUR!

000

Všeč ti bo tudi

Ne rabiš dvakrat nadevati krožnika, da se naješ – tvoj želodec bo prijetno poln že s samo 40 g katerihkoli od naših treh vrst LCHF TESTENIN …

Poleg tega, da se med kuhanjem napihnejo, imajo naše sezamove in zelene bananine testenine tudi zelo visok delež vlaknin, zato te bo presenetilo, kako malo jih potrebuješ za to, da se do sitega naješ!  Sploh, če jih primerjaš z navadnimi testeninami, katerih ni nikoli dovolj …

Če izbereš naše testenine, avtomatsko poješ MANJ, poleg tega pa v svoje telo vneseš še minerale in vitamine sezamovih semen, črevesje pa okrepiš z odpornim škrobom iz zelene bananine moke.

Paket vsebuje nabor testenin, ki skupaj zadostujejo za kar 19 ZDRAVIH LCHF testeninskih obrokov!

V paketu PAJSOVA TESTENINSKA TROJKA prejmeš:

➡️ TESTENINE iz SEZAMOVE moke in SVEDRE iz SEZAMOVE moke:

  • BREZ GLUTENA, primerne za PALEO in liberalni LCHF. NE dražijo črevesja in so odlična izbira za vse, ki se borijo z različnimi preobčutljivostmi na hrano. Vsebujejo 40 % manj OH-jev od običajnih vrst testenin, prijetno nasitili pa se boste že s 40 g sezamovih testenin v obroku.

➡️ TESTENINE iz ZELENE BANANINE moke:

  • Za PALEO in liberalni LCHF, zaradi nevsebnosti glutena pa so primerne tudi za ljudi z različnimi preobčutljivostmi na hrano. Vsebujejo odporni škrob, ki na telo deluje kot vlaknine in zato blagodejno vpliva na delovanje prebavnega trakta.

 

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 750 g
Sestavine:

Podatke o sestavinah izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.

Poreklo:

Podatke o poreklu izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.