PAJS ZANJO (PAKET)

PAJS ZANJO (PAKET)

PAJS ZANJO (PAKET)

52,93 39,69

Za zdrave odločitve brez odpovedovanja!

Paket PAJS ZANJO vsebuje:
– 1x KOKOSOVO razmaščeno moko, 250 g
– 1x MAKADAMIJEVO razmaščeno moko, 250 g
– 1x ČOKOLADO, polnjeno s KAVNO kremo, 100 g
– 1x MUFFIN mix – VANILIJA, 150 g
– 1x ERITRITOL v prahu z MAGNEZIJEM, 500 g
– 1x KMEČKI KRUH brez obresti, 245 g
– 1x Mešanico začimb ZA JUHO, 150 g
– 1x  Mešanico VRTNIH ZELIŠČ, 50 g
– 1x LOVORJEV LIST – v prahu, 50 g

Dejanska vrednost paketa je 52,93 EUR!

Na zalogi

000

Všeč ti bo tudi

Podari sebi ali svoji prijateljici zdravo razvajanje!

V paketu ZANJO bo vsaka ženska našla vse, kar potrebuje, da bo lažje sprejemala bolj zdrave odločitve, se brez slabe vesti posladkala in si po najhitrejšem možnem postopku pripravila obrok, ki ne bo puščal sledi ne na njenem videzu in ne na zdravju.

Začni sprejemati zdrave odločitve, naj te naši Pajsi navdušijo in popeljejo na pot, ki ti ne bo dala občutka, da se čemurkoli odpoveduješ!

 

V paketu PAJS ZANJO prejmeš:

 

➡️ KOKOSOVO razmaščeno moko:

  • Naravna brezglutenska moka, ki vsebuje 2X VEČ vlaknin kot pšenična moka. Ima nizek glikemični indeks in zelo malo ogljikovih hidratov, odlično pa se obnese pri vseh vrstah LCHF peke. Iz nje lahko pripraviš piškote ali tortico in celo v testu za pico. Ker ne vsebuje alergenov ne draži črevesja, zaradi vsebnosti vlaknin pa podaljšuje občutek sitosti.

➡️ MAKADAMIJEVO razmaščeno moko:

  • Moka iz teh prestižnih oreščkov je polnega in kremastega okusa, ki se ne more primerjati z okusom nobene konvencionalne moke. Vsak recept bo obogatila s prestižnim okusom in tudi iz najbolj vsakdanje situacije naredila neponovljivo gurmansko izkušnjo. Je brez glutena, ima visoko vsebnost mineralov in vitaminov.

➡️ ČOKOLADO, polnjeno s KAVNO kremo:

  • Ko čez dan potrebuješ “šus” prave zdrave energije, je naša čokolada brez sladkorja v kombinaciji s kavno kremo tista prava izbira. Odlično pa se prileže tudi v udobju domačega kavča po napornem dnevu. Slajena je samo z naravnima eritritolom in stevio, ki ne vplivata na krvni sladkor in sta brez kalorij ter ne vsebuje glutena ali laktoze.

➡️ MUFFIN mix – VANILIJA:

  • Ko te presenetijo obiski ali se želiš na hitro pocrkljati … bo naš muffin mix rešil situacijo. Brez glutena in brez laktoze, vsebuje samo zdrave vlaknine in vanilijo. Iz mixa si lahko pripraviš muffine, pecivo, podlago za tortico … možnosti segajo do konca tvoje domišljije! Koliko OH-jev vsebuje? ČISTO NIČ!

➡️ ERITRITOL v prahu z MAGNEZIJEM:

  • Edini eritritol, ki nikoli ne kristalizira! Uporabiš ga lahko v napitkih, odličen je za marmelade … BREZ kalorij, BREZ OH-jev, ne dviguje krvnega sladkorja, NE povzroča pekočega občutka in nima odvajalnega učinka

➡️ KMEČKI KRUH brez obresti:

  • Naravna mešanica za pripravo brezhidratnega hlebčka, ki bo s pristnim domačim okusom in zdravimi sestavinami presenetil vsakega, ki ga bo poskusil. Ker vsebuje ogromno vlaknin ga količinsko pojemo veliko manj kot običajnega pšeničnega kruha. Brez glutena, laktoze in soje.

➡️ Mešanico začimb ZA JUHO:

  • Odlična za popestritev nedeljske ali torkove juhice. Kombinacija začimb bo v tvojo kuhinjo prinesla vonj po domačnosti, ki se mu nihče ne bo mogel upreti.

➡️ Mešanico VRTNIH ZELIŠČ:

  • Najbolj univerzalna mešanica začimb, odlična v toplih in hladnih jedeh – mi jo obožujemo na solatah in v namazih.

➡️ LOVORJEV LIST – v prahu:

  • Odličen za nadeve, z morskimi sadeži, v omakah in enolončnicah.

Podari si zdravje. Podari si uživanje v dobrih okusih.

Brez obresti. Zase, zaslužiš si.

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 1745 g
Sestavine:

Podatke o sestavinah izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.

Poreklo:

Podatke o poreklu izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.