PAKET PAJS ZANJ


  • 1x PIZZA mix brez OGLJIKOVIH HIDRATOV


  •  1x DROBTINE brez OH-jev in glutena


  •  1x KMEČKI HLEBČEK brez obresti


  •  1x KONOPLJINA razmaščena MOKA


  •  1x TESTENINE iz SEZAMOVE moke


  •  1x MCT olje 330 ml


  •  1x Mešanica začimb ZA ŽAR


51,93

Ni na zalogi

DELI NA:

Opis

 V paketu smo na enem kupu zbrali vse tiste Pajse, po katerih najraje posegajo moški, ki se zavedajo pomembnosti zdravega načina življenja, hkrati pa se ne želijo odpovedati skušnjavam, v katerih so navajeni uživati.


PAJS ZANJ vsebuje:


XXL PIZZA mix brez OGLJIKOVIH HIDRATOV (400 g):

Za pripravo domače pice potrebuješ samo tekočino in NIČ drugega – iz XXL mešanice si lahko spečeš kar 5 pic, vsaka od njih pa bo vsebovala MANJ KOT 1 g OH-jev! Je brez glutena, laktoze in škroba, njen okus pa te bo prepričal, da ješ “normalno” pico.


DROBTINE brez OH-jev in glutena (400 g):

Drobtine z NIČ OH-ji, BREZ glutena, soje in škroba, z njimi pa lahko paniraš VSE! Od piščančjih prsi in sira pa do bučk in cvetače. Uporabiš jih lahko za VSAKO priložnost – njihovo uporabo pa priporočamo predvsem, kadar želiš koga presenetiti s svojo sposobnostjo ZDRAVEGA PANIRANJA.


KMEČKI HLEBČEK brez obresti (270 g):

Hitro pripravljen hlebček brez obresti je BREZ ALERGENOV in skoraj čisto brez OH-jev. Vsebuje veliko vlaknin in ti bo dal občutek prave sitosti, z zdravimi sestavinami pa bo poskrbel za pristen domači okus.


KONOPLJINO razmaščeno MOKO (500 g):

Omega 3, omega 6, B kompleks, vitamin E, kalcij in kalij – to so le nekatere izmed zdravih snovi, ki jih vsebuje naša konopljina moka in bodo nahranile tvoje mišice in možgane! NE vsebuje alergenov, lahko pa jo uporabiš v čisto VSEH receptih, pri katerih se navadno uporablja pšenična moka.


TESTENINE iz SEZAMOVE moke (250 g):

Z manj kot 20 g OH-jev na porcijo te bodo nasitile prej in bolj kot običajne pšenične testenine! So BREZ glutena in NE VSEBUJEJO za črevesje škodljivih snovi. Sezam bo poskrbel, da boš med uživanjem nečesa vsakdanjega tvoje telo dobilo vlaknine, minerale, vitamine in beljakovine.


MCT olje (330 ml):

Najboljši dodatek za LCHF/KETO življenjski slog!  Naravno POSPEŠUJE KETOZO.  NE OBREMENJUJE prebavnega trakta. Takojšnji in najbolj učinkovit VIR ENERGIJE.

BREZ barve in BREZ okusa.


Mešanico začimb ZA ŽAR (50 g):

Z njo boš vsak postal grill mojster! Za meso, sir, zelenjavo na žaru, za mesne marinade … in za vsakič ko si zaželiš okusa po piknikih!


*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime


 

HRANILNE VREDNOSTI

Podatki o hranilnih vrednostih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

SESTAVINE

SESTAVINE: Sestavine izdelkov  so zapisane na povezavah do posameznih izdelkov v opisu paketa.

ALERGENI:  Podatki o alergenih v izdelkih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

KOLIČINA: 860 g

POREKLO: EU.