PAJS ZANJ (PAKET)

PAJS ZANJ (PAKET)

PAJS ZANJ (PAKET)

51,93 38,93

Prehranjuj se zdravo, ne da bi opazil razliko!

Paket PAJS ZANJ vsebuje:
– 1x XXL PIZZA mix brez OGLJIKOVIH HIDRATOV, 400 g
– 1x DROBTINE brez OH-jev in glutena, 400 g
– 1x KMEČKI KRUH brez obresti, 245 g
– 1x KONOPLJINO razmaščeno MOKO, 500 g
– 1x TESTENINE iz SEZAMOVE moke, 250 g
– Brezhidratni PUDING – čokolada-mentol, 25 g
– 1x Mešanico začimb ZA ŽAR, 50 g

Dejanska vrednost paketa je 51,93 EUR!

Na zalogi

000

Všeč ti bo tudi

Vse, kar sodobni moški potrebuje za vitalno življenje.

V paketu ZANJ smo na enem kupu zbrali vse tiste Pajse, po katerih najraje posegajo moški, ki se zavedajo pomembnosti zdravega načina življenja, hkrati pa se ne želijo odpovedati skušnjavam, v katerih so navajeni uživati.

Poskrbeli smo, da si bo z našim paketom vsak moški lahko hitro pripravil več brezobrestnih kosil, dobil nove ideje za začinjanje jedi in po moško užival v najbolj zdravem pudingu.

 

V paketu PAJS ZANJ prejmeš:

 

➡️ XXL PIZZA mix brez OGLJIKOVIH HIDRATOV:

  • Za pripravo domače pice potrebuješ samo tekočino in NIČ drugega – iz XXL mešanice si lahko spečeš kar 5 pic, vsaka od njih pa bo vsebovala MANJ KOT 1 g OH-jev! Je brez glutena, laktoze in škroba, njen okus pa te bo prepričal, da ješ “normalno” pico.

➡️ DROBTINE brez OH-jev in glutena:

  • Drobtine z NIČ OH-ji, BREZ glutena, soje in škroba, z njimi pa lahko paniraš VSE! Od piščančjih prsi in sira pa do bučk in cvetače. Uporabiš jih lahko za VSAKO priložnost – njihovo uporabo pa priporočamo predvsem, kadar želiš koga presenetiti s svojo sposobnostjo ZDRAVEGA PANIRANJA.

➡️ KMEČKI KRUH brez obresti:

  • Hitro pripravljen hlebček brez obresti je brez glutena in skoraj brez OH-jev. Vsebuje indijski trpotec, ki ti bo dal občutek prave sitosti, z zdravimi sestavinami pa bo poskrbel za pristen domači okus.

➡️ KONOPLJINO razmaščeno MOKO:

  • Omega 3, omega 6, B kompleks, vitamin E, kalcij in kalij – to so le nekatere izmed zdravih snovi, ki jih vsebuje naša konopljina moka in bodo nahranile tvoje mišice in možgane! NE vsebuje alergenov, lahko pa jo uporabiš v čisto VSEH receptih, pri katerih se navadno uporablja pšenična moka.

➡️ TESTENINE iz SEZAMOVE moke:

  • Z manj kot 20 g OH-jev na porcijo te bodo nasitile prej in bolj kot običajne pšenične testenine! So BREZ glutena in NE VSEBUJEJO za črevesje škodljivih snovi. Sezam bo poskrbel, da boš med uživanjem nečesa vsakdanjega tvoje telo dobilo vlaknine, minerale, vitamine in beljakovine.

➡️ Brezhidratni PUDING – čokolada-mentol:

  • Čokoladni puding z ravno pravšnjo mero mentolovega priokusa – BREZ arom, ojačevalcev okusa, in pšeničnih derivatov. Osvežitev v stilu after eight-a, s samo 2 g OH-jev na porcijo.

➡️ Mešanico začimb ZA ŽAR:

  • Z njo boš vsak postal grill mojster! Za meso, sir, zelenjavo na žaru, za mesne marinade … in za vsakič ko si zaželiš okusa po piknikih!

Uresniči mu sanje … naj je zdravo, ne da bi opazil razliko!

Podari mu Pajsov paket ZANJ. Namenjen mu je.

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 1870 g
Sestavine:

Podatke o sestavinah izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.

Poreklo:

Podatke o poreklu izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.