LANENA MOKA – razmaščena

  • 100% NARAVNA moka

  • Naravno RAZSTRUPLJA telo

  • LCHF, KETO, PALEO

  • VEGANSKA

  • BREZ GLUTENA

  • Primerna za diabetike

 

KOLIČINA: 500 g

7,99

Na zalogi

DELI NA:

Opis

V primerjavi z lanenimi semeni je uporaba razmaščene lanene moke precej bolj varčna, saj se je za isti namen porabi manj.


Izjemno priljubljena je v LCHF, KETO in PALEO receptih in je odlična alternativa navadni moki pri bolnikih s celiakijo in drugimi prehranskimi omejitvami, saj ne vsebuje alergenov, naše telo pa jo zlahka prebavi.

Med peko se obnaša enako kot ZLATA LANENA RAZMAŠČENA moka, tako da sta ti dve moki popolnoma zamenjlivi pri uporabi, le v barvi se razlikujeta.


Velja omeniti, da ima lanena razmaščena moka naravno RAZSTRUPLJEVALNI učinek na telo. Čistilno deluje na stene debelega črevesja in ima pozitiven vpliv na izgorevanje maščob. Nase veže strupe in druge neželene snovi, ki jih tako pomaga izločiti iz telesa.


Zaradi nizkega glikemičnega indeksa je njena uporaba brezmejna v prehrani sladkornih bolnikov, priporoča pa se tudi vsem, ki bi radi izgubili kakšen kilogram ali omejili prenajedanje – z dodajanjem lanene moke v jedi bomo prej občutili polnost, sitost pa bo trajala dlje časa.


 

HRANILNE VREDNOSTI

Hranilne vrednosti na 100 g živila
Energijska vrednost:1350 kJ/323 kcal
Maščobe:

Od teh nasičene:

14, 6 g

1,7 g

Ogljikovi hidrati:20,3 g*
Beljakovine:38 g
*Vlaknine:32,5 g
Sol:< 1,0 g

SESTAVINE

SESTAVINE: 100% razmaščena in fino mleta lanena semena.

ALERGENI: Izdelek lahko vsebuje sledi sezama, arašidov in drugih oreščkov.

PAKIRANJE: 500 g

POREKLO: EU.