KETO KROGLICE

SEZONSKO OMEJENA PONUDBA: Sveže pripravljene KETO RUMOVE KROGLICE bomo dostavljali vsak petek do konca 2020!

V opisu izdelka si preberi, kako poteka oddajanje naročila: Če želiš sveže rumove kroglice prejeti še ta petek, je potrebno oddati naročilo do srede, do 23.59h, da ti jih pravočasno lahko pripravimo in odpošljemo. : )

 

  • 100% KETO SESTAVINE

  • SAMO 2 g OH-jev na eno kroglico!

  • Slovenska receptura in SLOVENSKA IZDELAVA

  • LCHF, KETO, BREZ dodanega SLADKORJA

  • BREZ LAKTOZE, iz sestavin BREZ GLUTENA, primerno tudi za DIABETIKE

 

KOLIČINA: 170 g

5,99

DELI NA:

Opis

SEZONSKO OMEJENA PONUDBA: KETO rumove kroglice bodo na voljo samo do januarja 2021!


Prve KETO rumove kroglice v Sloveniji, ki ti jih sveže pripravljene dostavimo na dom! Ena kroglica vsebuje SAMO 2 g OH-jev!


Naše domače rumove kroglice so primerne za LCHF in KETO prehranjevanje, privoščijo si jih lahko tudi DIABETIKI in vsi ostali, ki skrbijo za zdrav življenjski slog. Pajsove rumove kroglice so BREZ dodanega SLADKORJA, BREZ LAKTOZE in narejene le iz sestavin BREZ GLUTENA.


Brez skrbi, vsebujejo le 100% naravne LCHF/KETO sestavine: BREZ EMULGATORJEV, BREZ GSO, BREZ BELE MOKE, BREZ PALMOVE MAŠČOBE, BREZ SLADKORJA, BREZ OJAČEVALCEV OKUSA …


Narejene po originalni Pajsovi recepturi ti vsak petek sveže dostavimo na tvoj naslov! Se pravi v petek so že pri tebi! 


Kako potekata naročilo in dostava?

Vsak teden do vključno srede sprejemamo naročila za rumove kroglice. Vsa do srede oddana in PLAČANA naročila, ki vsebujejo KETO KROGLICE, bodo odposlana v četrtek in dostavljena v petek istega tedna. Rumove kroglice delamo sproti, glede na število prejetih naročil, da vam lahko zagotovimo SVEŽINO, okus in strukturo, ki si jo zaslužite. Naročila prejeta od srede dalje bodo v dostavi v petek prihajajočega tedna, skupaj z (morebitnimi) ostalimi naročenimi Pajs brez obresti izdelki.


Zagotavljamo: Svojim domačim lahko brez slabe vesti rečete, da ste jih ravnokar naredili … In verjeli vam bodo! To je Pajs nivo svežine in kakovosti, ki ti ga 100% zagotavljamo v vsakem naročenem paketku naših KETO kroglic.


Zakaj “SLOVENSKA RECEPTURA”?

KETO rumove kroglice so nastale iz našega prizadevanja, da bi vsakemu izmed vas ponudili zdravo domače sladkanje brez omejitev tudi oz. predvsem med prazniki. Recept je nastal na podlagi izkušenj in želja Pajs ekipe, da vam ponudimo sveže pripravljeno sladico, ki jo lahko pajsate brez obresti.


Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

HRANILNE VREDNOSTI

Hranilne vrednosti na 100 g živila
Energijska vrednost:390 kcal
Maščobe:

  • Od teh nasičene:
30 g

10 g

Ogljikovi hidrati:

  • Od teh sladkorji:
10 g

0 g

Beljakovine:15 g
Vlaknine:5 g

SESTAVINE

SESTAVINE: Jajca, eritritol, kokosov napitek, kokosova razmaščena moka, kokosovo olje, nastrgan kokos, rum, kakav, pecilni prašek.

Živilo vsebuje alkohol! Ni primerno za otroke in nosečnice.

ALERGENI: Jajca. Zaradi prostora proizvodnje, lahko izdelek vsebuje sledi glutena.

POREKLO: Slovenija.

KOLIČINA: 170 g