GOJI JAGODE oblite s čokolado

GOJI JAGODE oblite s čokolado

6,50

OBLITE S ČOKOLADO, BREZ DODANEGA SLADKORJA, čokolada je sladkana z eritritolom!

– Vse sestavine so brez glutena* in laktoze*,
– Brez dodanega sladkorja,
– Zaradi velike vsebnosti antioksidantov, krepijo imunski sistem,
– Zvišujejo raven energije,
– Povečajo proizvodnjo rastnega hormona,
– Uravnavajo pritisk in znižujejo holesterol,
– Zaradi velike vsebnosti vlaknin izboljšajo prebavo,
– Vsebnost kakava najmanj 70%.

PAKIRANJE: 100g
*Zaradi proizvodnje v obratu, kjer se uporabljajo izdelki z glutenom in laktozo, lahko vsebuje sledi glutena in laktoze.

Na zalogi

000

Všeč ti bo tudi

Goji jagode poznane tudi pod imenom volčje jagode.

Veljajo za enega izmed najbogatejših rastlinskih virov antioksidantov na svetu. Vsebujejo vitamin C, vitamina B1 in B2, betakaroten, zeaksantin, cistin, mangan, baker, cink, železo, kalij, kalcij in selen. Poleg tega vsebujejo še 18 vrst aminokislin, tudi vseh 8 esencialnih, ki jih telo ne more tvoriti samo.

Čokolada s katero so oblite je sladkana z eritritolom, ki je naravna alternativa kristalnemu sladkorju, brez kalorij in brez ogljikovih hidratov.

 Čokolada s katero so oblite goji jagode ima bistveno zmanjšan delež ogljikovih hidratov in je zato primerna za LCHF prehrano, prehrano z zmanjšanim vnosom ogljikovih hidratov. 

Prav tako je zaradi svojih naravnih sestavin primerna za PALEO prehrano.

Za slajenje čokolade se uporablja predvsem naravni sladkorni nadomestek Eritritol, kateri ne vsebuje kalorij in ne dviguje krvnega sladkorja, njegov glikemični indeks je enak 0. 

 

Privoščite si zdrave goji jagode z odlično čokolado brez sladkorja, s polnim čokoladnim okusom! <3 

 

 

Energijska vrednost (na 100g): 413 kcal / 1255 KJ
Maščobe: 25 g
Ogljikovi hidrati: 29 g
od tega alkoholni sladkorji: 20,5 g
Beljakovine: 6 g
Vlaknine:
Sol: <0,1 g

Dodatne informacije

Teža 100 g
Poreklo:

EU.

Sestavine in ALERGENI:

posušene goji jagode (30%), sladilo eritritol, kakav v prahu, kakavovo maslo, kokosovo moko, palmovo maščobo in stevijo. Vsebnost kakava najmanj 60%.

ALERGENI: lahko vsebuje sledi drugih oreščkov, soje, glutena in mleka.