Če imate težave pri oddaji naročila nas pokličite na +386/69 968 991 ali pišite na info@pajsbrezobresti.si

ČOKOHOLIK (PAKET)

ČOKOHOLIK (PAKET)

ČOKOHOLIK (PAKET)

44,95 33,71

Ne mine dan brez koščka čokolade? Privošči si jo v zdravi obliki!

Paket ČOKOHOLIK vsebuje:
– 1x TEMNO ČOKOLADO, 100 g
– 1x ČOKOLADO, polnjeno s KOKOSOVO kremo, 100 g
– 1x ČOKOLADO, polnjeno s KAVNO kremo, 100 g
– 1x ČOKOLADO, polnjeno s POMARANČNO kremo, 100 g
– 1x ČOKOLADO, polnjeno z LEŠNIKOVO kremo, 100 g
– 1x GOJI JAGODE, oblite s čokolado brez sladkorja, 100 g
– 1x MANDLJE, oblite s čokolado brez sladkorja, 100 g
– 1x KAVNA ZRNA, oblita s čokolado brez sladkorja, 100 g
– 1x LEŠNIKE, oblite s čokolado brez sladkorja, 100 g
– 1x KAKAV v prahu, 250 g
– 1x KAKAVOVO maslo, 100 g

Dejanska vrednost paketa je 44,95 EUR!

000

Všeč ti bo tudi

Si obseden/a z vsem čokoladnim, se ne moreš upreti božanskemu okusu kakava in si dneva brez koščka čokolade enostavno ne moreš predstavljati?

Potem si na pravem mestu! Zate smo pripravili paket ČOKOHOLIK, ki vsebuje 11 čokoladnih in kakavovih dobrot, ki NE bodo škodile niti tvojemu počutju niti tvojemu telesu, saj so praktično BREZ SLADKORJA, a vseeno tako čudovito ČOKOLADNE!

Paket je primeren za VEGANE, intolerantne na GLUTEN in DIABETIKE ter seveda za vse, ki sledijo LCHF, KETO ali PALEO načinu prehranjevanja.

 

V paketu ČOKOHOLIK prejmeš:

 

➡️ TEMNO ČOKOLADO:

 • Vsebuje najmanj 70 % kakava, je BREZ dodanega sladkorja in BREZ fruktoze. Na 100 g vsebuje samo 0,5 g sladkorja, slajena pa je samo z naravnima eritritolom in stevio, ki NE dvigujeta krvnega sladkorja in imata glikemični indeks 0. Z lahkoto jo lahko uporabiš tudi kot alternativo jedilni čokoladi za peko!

➡️ ČOKOLADO, polnjeno s KOKOSOVO kremo:

 • Zaradi bistveno zmanjšanega deleža OH-jev je odlična popestritev vsakdanjega jedilnika! Slajena je z naravnima nadomestkoma sladkorja stevio in eritritolom, ki sta brez kalorij in ne dvigujeta krvnega sladkorja. NE vsebuje mlečnin.

➡️ ČOKOLADO, polnjeno s KAVNO kremo:

 • BREZ glutena, laktoze, fruktoze in dodanih sladkorjev, je super izbira za vsakih, ko potrebujete malo zdrave čokoladno-kavne energije! Slajena je samo z naravnima eritritolom in stevio, zato ne bo vplivala na nivo vašega krvnega sladkorja.

➡️ ČOKOLADO, polnjeno s POMARANČNO kremo:

 • Je BREZ dodanih sladkorjev in vsebuje najmanj 70 % delež kakava. Svežina pomarančne kreme odlično dopolnjuje naravno sladkobo čokolade, ki zaradi vsebnosti naravnih alternativ sladkorja – stevie in eritritola, NIMA negativnega vpliva na vaše počutje.

➡️ ČOKOLADO, polnjeno z LEŠNIKOVO kremo:

 • Originalni NOUGAT okus brez dodanih sladkorjev, uporabe mlečnin ali drugih nepotrebnih sestavin, ki jih najdemo v običajnih lešnikovih čokoladah. Delež OH-jev v njej je bistveno znižan, zato je primerna za vse, ki se ob zdravem prehranjevanju nočete odpovedati čokoladi.

➡️ GOJI JAGODE, oblite s čokolado brez sladkorja:

 • Enega najbogatejših virov antioksidantov smo oblili s čokolado brez sladkorja, da vam lahko ponudimo zdrav vsakodnevni prigrizek. Goji jagode vsebujejo ogromno različnih mineralov in vitaminov, katerih delovanje še dodatno spodbuja čokolada, ki je brez sladkorja.

➡️ MANDLJE, oblite s čokolado brez sladkorja:

 • Praženi in obliti s slastno čokolado, ki je slajena samo z eritritolom in kančkom stevie. Mandlji vsebujejo veliko vitamina E, železa, kalija in magnezija, ki vsi pomembno vplivajo na zdravo srce in ožilje. Hkrati vsebujejo tudi vitamine B kompleksa, ki so, skupaj s čokolado, odlična hrana možganom.

➡️ KAVNA ZRNA, oblita s čokolado brez sladkorja:

 • Popolna kombinacija! Čokolada brez sladkorja v kombinaciji s kavo, ki pospešuje izgorevanje maščob, porabo kalorij in nam daje energijo. Privošči si hrustljava pražena zrnca, ki skupaj z našo čokolado delujejo kot eno.

➡️ LEŠNIKE, oblite s čokolado brez sladkorja:

 • Kompleks vitaminov B, magnezij, železo in kalcij – vse to in še več najdemo v lešnikih! Ravno prav smo jih popražili in oblili s čokolado, slajeno samo z eritritolom in stevio, ki bosta poskrbela za sladek okus BREZ kalorij in BREZ glikemičnega indeksa.

➡️ KAKAV v prahu:

 • Vsebuje izjemno malo OH-jev, je pa zelo bogat z vlakninami in maščobami. Naš 100 % nizozemski nesladkan kakav v prahu se bo odlično obnesel v vseh toplih napitkih, pri peki, pripravi sladoleda in drugih sladic. Vsebuje 22 % maščobe.

➡️ KAKAVOVO maslo:

 • Zaradi vsebnosti antioksidanta vitamina E varuje celice pred oksidativnim stresom, poleg tega pa odlično zamenjuje običajno maščobo v VSEH receptih. Njegov bogat okus bo še dodatno izpopolnil okus končne jedi, uporabiš pa ga lahko tudi za masažo kože.

Kdo je rekel, da se moraš za zdravo življenje odpovedati čokoladi?

Kdorkoli že je bil, se je motil. Uživaj v svojem čokoholičnem življenju BREZ slabe vesti in BREZ obresti!

*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.

 

 

Dodatne informacije

Teža 1250 g
Sestavine:

Podatke o sestavinah izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.

Poreklo:

Podatke o poreklu izdelka najdete na strani posameznega izdelka, ki je v paketu. Do strani posameznega izdelka pridete tako, da v opisu paketa kliknete na ime izdelka.