PAKET ČOKOHOLIK


 • 1x TEMNA ČOKOLADA BREZ SLADKORJA


 • 1x ČOKOLADA brez sladkorja, polnjena s KOKOSOVO kremo


 • 1x ČOKOLADA brez sladkorja, polnjena s KAVNO kremo


 • 1x ČOKOLADA brez sladkorja, polnjena s POMARANČNO kremo


 • 1x ČOKOLADA brez sladkorja, polnjena z LEŠNIKOVO kremo


 • 1x GOJI JAGODE v čokoladi brez sladkorja


 • 1x MANDLJE v čokoladi brez sladkorja


 • 1x KAVNA ZRNA v čokoladi brez sladkorja


 • 1x LEŠNIKI v čokoladi brez sladkorja


 • 1x KAKAV v prahu


 • 1x KAKAVOVO maslo


44,95 33,71

DELI NA:

Opis

Zate smo pripravili paket , ki vsebuje 11 čokoladnih in kakavovih dobrot, ki NE bodo škodile niti tvojemu počutju niti tvojemu telesu, saj so praktično BREZ SLADKORJA, a vseeno tako čudovito ČOKOLADNE!


Paket je primeren za VEGANE, intolerantne na GLUTEN in DIABETIKE ter seveda za vse, ki sledijo LCHF, KETO ali PALEO načinu prehranjevanja.


ČOKOHOLIK vsebuje:


TEMNO ČOKOLADO BREZ SLADKORJA (100 g):

Vsebuje najmanj 70 % kakava, je BREZ dodanega sladkorja in BREZ fruktoze. Na 100 g vsebuje samo 0,5 g sladkorja, slajena pa je samo z naravnima eritritolom in stevijo, ki NE dvigujeta krvnega sladkorja in imata glikemični indeks 0. Z lahkoto jo lahko uporabiš tudi kot alternativo jedilni čokoladi za peko!


ČOKOLADO, polnjeno s KOKOSOVO kremo (100 g):

Zaradi bistveno zmanjšanega deleža OH-jev je odlična popestritev vsakdanjega jedilnika! Slajena je z naravnima nadomestkoma sladkorja stevijo in eritritolom, ki sta brez kalorij in ne dvigujeta krvnega sladkorja. NE vsebuje mlečnin.


ČOKOLADO, polnjeno s KAVNO kremo (100 g):

BREZ glutena, laktoze, fruktoze in dodanih sladkorjev, je super izbira za vsakih, ko potrebujete malo zdrave čokoladno-kavne energije! Slajena je samo z naravnima eritritolom in stevijo, zato ne bo vplivala na nivo vašega krvnega sladkorja.


ČOKOLADO, polnjeno s POMARANČNO kremo (100 g):

Je BREZ dodanih sladkorjev in vsebuje najmanj 70 % delež kakava. Svežina pomarančne kreme odlično dopolnjuje naravno sladkobo čokolade, ki zaradi vsebnosti naravnih alternativ sladkorja – stevije in eritritola, NIMA negativnega vpliva na vaše počutje.


ČOKOLADO, polnjeno z LEŠNIKOVO kremo (100 g):

Originalni NOUGAT okus brez dodanih sladkorjev, uporabe mlečnin ali drugih nepotrebnih sestavin, ki jih najdemo v običajnih lešnikovih čokoladah. Delež OH-jev v njej je bistveno znižan, zato je primerna za vse, ki se ob zdravem prehranjevanju nočete odpovedati čokoladi.


GOJI JAGODE v čokoladi brez sladkorja (100 g):

Enega najbogatejših virov antioksidantov smo oblili s čokolado brez sladkorja, da vam lahko ponudimo zdrav vsakodnevni prigrizek. Goji jagode vsebujejo ogromno različnih mineralov in vitaminov, katerih delovanje še dodatno spodbuja čokolada, ki je brez sladkorja.


MANDLJE v čokoladi brez sladkorja (100 g):

Praženi in obliti s slastno čokolado, ki je slajena samo z eritritolom in kančkom stevije. Mandlji vsebujejo veliko vitamina E, železa, kalija in magnezija, ki vsi pomembno vplivajo na zdravo srce in ožilje. Hkrati vsebujejo tudi vitamine B kompleksa, ki so, skupaj s čokolado, odlična hrana možganom.


KAVNA ZRNA v čokoladi brez sladkorja (100 g):

Popolna kombinacija! Čokolada brez sladkorja v kombinaciji s kavo, ki pospešuje izgorevanje maščob, porabo kalorij in nam daje energijo. Privošči si hrustljava pražena zrnca, ki skupaj z našo čokolado delujejo kot eno.


LEŠNIKE v čokoladi brez sladkorja (100 g):

Kompleks vitaminov B, magnezij, železo in kalcij – vse to in še več najdemo v lešnikih! Ravno prav smo jih popražili in oblili s čokolado, slajeno samo z eritritolom in stevijo, ki bosta poskrbela za sladek okus BREZ kalorij in BREZ glikemičnega indeksa.


KAKAV v prahu (250 g):

Vsebuje izjemno malo OH-jev, je pa zelo bogat z vlakninami in maščobami. Naš 100 % nizozemski nesladkan kakav v prahu se bo odlično obnesel v vseh toplih napitkih, pri peki, pripravi sladoleda in drugih sladic. Vsebuje 22 % maščobe.


KAKAVOVO maslo (100 g):

Zaradi vsebnosti antioksidanta vitamina E varuje celice pred oksidativnim stresom, poleg tega pa odlično zamenjuje običajno maščobo v VSEH receptih. Njegov bogat okus bo še dodatno izpopolnil okus končne jedi, uporabiš pa ga lahko tudi za masažo kože.


*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.*Za več informacij o posameznem izdelku, klikni na njegovo ime.


 

HRANILNE VREDNOSTI

Podatki o hranilnih vrednostih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

SESTAVINE

SESTAVINE: Sestavine izdelkov  so zapisane na povezavah do posameznih izdelkov v opisu paketa.

ALERGENI:  Podatki o alergenih v izdelkih so zapisani na povezavah posameznih izdelkov v opisu paketa.

POREKLO: EU.

KOLIČINA: 1250 g